MineKadir Mrh arkadaşlar bi sorum olacak bugun benim randevum vardi ve rahim filmi istediler ve 4de film çektirecek ve benim hic bilgim yok bu konuda acı oluyormu ve nasil oluyo cektirenler paylaşırsa cok sevinirimnn
aysemre67 MineKadir canım benim çok acıdı devlette çektirdim eski yöntemlerle cektiler sen özelemi gitceksin
ipeak MineKadir ben hastane dışında çektirmiştim acısız ağrısız diyordu zaten uzun sürmüyor sadece ilacı verdiklerinde biraz ağrı oldu adet sancısı gibi oda dayanılmıycak bir ağrı değildi birazda ateş bastı beni sonlara doğru o ağrıdan okadar ama büyütülecek bir şey yok geçmiş olsun şimdiden
Rozmari MineKadir Ben de anestezili çektirmiştim bir şey hissetmedim çıkınca da bir ağrım olmamıştı herhangi bir kanama da olmadı açlık tokluk durumunu hatırlamıyorum
MineKadir aysemre67 ewet maddi olarak pahali ama özele gitmek zorundayım bulundugum ilde devlet hastanesinde çekinmiyormuş
MineKadir ipeak teşekkür ederim cnm.ewet ilaç verecez dedi.ins bi sıkıntı olmaz ya.peki ac tok farkediyormu bana bisey demediler ama
Sxbmd Ben özelde yaptırdım anestesiz,fitil kullandım,ağrı felanda olmadı bende,iyiki anestezi yaptırmamışım
Rozmari MineKadir ilaç dediği Rahmi görüntülemek için ilaçla çekiyorlar ilaç damlatıp görüntü netleşiyor sanırım o olabilir mi acaba
Rozmari MineKadir Yani bizimle ilgisi Yok onların işlem yaparken kullandığı bir şey ilaç dediği diye biliyorum
BusraDevlet83 MineKadir Özele gitmeniz bu konuda biraz daha iyi gibi geldi. Çünkü devlet hastanesindeki yorumlar biraz motivasyon düşürücü. Bilmiyorum belki de acı eşiğinize de bağlı.
MineKadir BusraDevlet83 şuan ne söylesem yalan olur.bugun film çekindikten sonra yaşayıp öyle yorum yaparim.ve ewet ozel iyi ama maddi olarak insani zorluyo biraz.