Gnt38 Kızlar buyuk ihtimal sezeryan olacak gibiyim depend almamıştım gerekli mi acaba sezeryandada eger gerekse hangi beden almalıyım 1.75 boyum 75 de kilo oldum
Merveceee Gnt38 ben almıştım çok işime yaradı 2 sene önce almıştım tam hatırlamıyorum da kaç beden aldığımi en büyük besen L galiba L almıştım çünkü doğumdan sonra göbek hemen inmiyot
Vnsgb Gnt38 ilk doğumumda evde bile kullandım çok rahat gerekli bence ikinciyede ilk aldıklarım arasında
NurseB Sultan1903 ben markette bi orta boy bi büyük boy gördük hep. Orta boy 36-42 beden büyük 42 52 beden yazıyor
Pcosaragmen L den büyük bedeni var mı ki dependin ,ben nereye baktiysam M Ve L gördüm ,şimdi emin olamıyorum L beden olur mu diye son haftam 82 kiloyum,bilen varsa yardımcı olabilir mi nereden temin edebiliriz??
Pcosaragmen Gnt38 şokta da var canım ama daha buyugu yok ,bu arada kullananlar L beden kaç kg a kadar olur ki?
Kdrkdr Tubina ben ilk iki gün haastanein verdiği pedleri kullandım. Sonra depende gectim günde 3 tane gidiyordu. Kanaman az olursa içine normal ped koyup üstüne dependi çekebilirsin. 2 paket alsan sana yeter. Bende sezeryanlıyım