Sengul00 Kizlar Sizin Göbeginiz cikti mi ? Bende biraz aksamlari oluyor, Sabahlari pek Belli olmuyor 😕 Ayni durumda olan var mi ? 😊❤️
minnakfasulyecim Sengul00 Karnım 7 aylık gibi, akşamları da doğurmaya gidicem gibi gören şaşıyor. İç karnı dar olanların çıkarmış zaten 😊
Nilayilhan Sengul00 15 haftalığım hala dümdüz 🤷🏻♀️ Hergün inceliyorum çıktı mı diye ama yok ilk gebeliğimdede 6aylık olunca belli olmaya başlamıştı 2.de daha çabuk çıkar dediler ama henüz çıkmadı ☺️
Syd34 Sengul00 benim şişkinliğim çok var ya bazen inanılmaz şişiyo karnım ama bebek göbeği yok gibi daha hafifi var. Cinsiyetiniz belli mi🤗
Cansu239 14+6 hamileyim. Benim gobegim baya cıktı kendini belli ediyor.kilo alımım cok fazla degıl ayda 2 kilo ancak alıyorum doktorum bebegin kilo aldıgını o yüzden karnımın bu kadar büyüdüğünü soyledi
Syd34 Sengul00 benimkinide öğrenemedim ya ikili test sonucunda beta hcg değeri var kaç çıktı sizin kime sorsam 50 üzeri çıktıysa kız 50 altı çıktıysa erkek olmş cinsiyeti
Yaman Daha çok bnm normal göbek var karışık yani bnm bide tup bebekle oldu cok hormon ilaci kullandim kilo aldim o surecte suan bebek gobegi ve normal gobek karışık %70kiz dendi haftaya kesinleşecek inşallah
kubrasevimli Biz de 14 haftalık olduk çok şükür ve karnım az az belirmeye başladı yani çok yemek yemişim göbeği gibi 🥰
Gulinal Gzemarss hahaha benimde aynı 17+0 bugün itibariyle 4.5 kilo aldım ve baya büyük bir karnım var 🙈🙈 erkek geliyor sizin cinsiyet belli mi 🥰🥰🥰
tazeanne_ Sengul00 16.haftamdayım 20. Haftada olan Bi akrabadan daha büyük göbeğim var kiloda sadece 1.5 aldım ama neden böle oldu anlamıyorum 🥴