dilos Merhabalar 24 haftalık hamileyim aşırı şekilde mide yanması yaşıyorum aynı şekilde olanınız varmı sizlerin kaçıncı haftada başladı normalmi bu haftada başlaması. Mide yanması yaşayınca geçmesi için neler yapıyorsunuz lütfen yardım edin kızlar 😔
ElifKarata dilos benm de şuan öyle felaket canm midem yanıyor ekşime yapıyor tıka basa doluyken açmış gibi gurulduyor ☺ Uyumaya çalışıyorum öyle olunca
Suheda dilos hamileligimin basindan beri oluyordu benimki fakat 4.aya girince bebekte büyüdükçe dahada artti dayanamadm doktor ilac yazdi öyle rahatliyorum
Aliasafinannesi 23 haftalık hamileyim aşırı mide yanmasi ve ekşime oluyordu. Doktorum rennie diye bir sürü verdi. Onu bir kere içince çok rahatliyorsun uzun bir surede olmuyor
Aliasafinannesi ZeynepKara ben içebildim onu biraz değişik bişey ama. Çok rahatlatıyor sonrasında. Benim herşeyden midem bulanmadı çok.sukur bir kan hapını zor yutuyorum kokuyor
Gamzemeryemm Akşamları yağlı yemeklerden kaçın Benimde yandığı an hemen elma yiyorum üstüne su içiyorum anında kesiliyor bi dene istersen
Tgb dilos ben aylardir bir care bulamadim doktordan ilac alana kadar hatta ona ragmen ara ara az da olsa oluyor 😐
XyveAnnesi Yanma bende de oluyor süt içtiğim halde,rennie normal rennie mi,hamilelere göre farklı bi rennie mi? Yanlış ilaç almiyim?
MelekGktrkYldrm Benimde 21. Hafta dr. Rennie antiasit verdi sabah aldım rahatlatıyor şimdi istemiyorum tadı hoşuma gitmiyor ama miğde yanması da geçmiyor uyuyamıyorum 😔