Bahar33 Osgem2019 canım müşteri hizmetleri gibi bir şey yardımcı oluyor, hamile kalmadan önceli dar bluz bedenimi sordu kaç kilo aldığımı sordu ona göre xl dedi bana
Bahar33 Osgem2019 canım bana hamilelerin değişim süresi 1 ay denildi , benim de doğumum Mart 15 görünüyor
Deletedmom3 Kizlar bu yamuna korseden memnun musunuz bende 37 haftaligim owli ve yamuna arasinda kararsiz kaldim
Deletedmom3 Osgem2019 diger korselerden bi farki varmi acaba haftasonu eminonunde sordum agrafli korseler 50 tl idi bu baya pahali onlara gore
Osgem2019 Deletedmom3 sanırım var ya okulda 2 kişi aldılar çok övdüler bende çok kilo almadım ama göbek kalmasın diye alıcam performans termal taytıda alıcam yürüyüş yapıyorum çok faydası olcağını düşünüyorum selülite felan
Deletedmom3 Osgem2019 peki sizce askili korsemi askisiz korse mi bende cok kg almadim ama gobegim cabuk toparlansin istiyorum
Osgem2019 Deletedmom3 bizim öğretmen askılı almış ama ben askısız da alabilirim çok fark edermiki bilemiyorum o 180 TL diğeri 210 tl
Osgem2019 Deletedmom3 aa doğru bak dik durmamıza da yardımcı olur mu acaba askılısı dur o sayfaya mesaj atayım ben cevap veriyorlar 😄
Deletedmom3 Osgem2019 ben sabah yazdimda kanser etti beni m bedenim diyorum 65 le hamile kaldim 73 kgyum simdi diyorum gebelikten once ki bedenin L mi diyor tekrar ediyorum kac kg aldiniz diyo kapattim ciktim sayfadan 😂😂
Osgem2019 Deletedmom3 canım hem ınstagramdan hem sayfasına yazdım instagramdaki ile iyi anlaştım hhe cevap versin bakayım askılı ile farkı neymiş 😃