Osgem2019 Bahar33 hatta ben termal taytını da alayım diyorum ama yürüyüş yapıyorum bacaklarıma çok iyi geleceğini düşünüyorum gene tayt için bedenimi ölçerim de karnımız ne olcak
Sonafi Doğumdan önce almak yanlış mı olur acaba. Hamilelikten önceki bedeninizden bir büyük beden alın dedi müşteri temsilcisi. Ama kararsız kaldım kullananlardan yardım istiyorum 😍
Sonafi Fatma9494 15 kiloya kadar doğum kilosu alanlara doğumdan önce en sıkı bady mizin bir büyük bedenini önerdi. 58 kilo ile hamile kaldım şu an 67 yim galiba. M beden alacağım sanırım. İnşallah 15 kiloyu geçmem 🙈
Sonafi İnstagram ve internet sitesinde. Yamuna korse yazın çıkar. 250 tl den 176 tl ye düştü uzun zamandır takip ediyorum pek indirim yapan firma değil.
Sonafi Osgem2019 doğumdan önce yazmışım yanlış oldu hamile kalmadan önceki en sıkı bady miz yazacaktım
Bahar33 Osgem2019 canım müşteri hizmetleri gibi bir şey yardımcı oluyor, hamile kalmadan önceli dar bluz bedenimi sordu kaç kilo aldığımı sordu ona göre xl dedi bana
Osgem2019 Sonafi boyunuz kaç açaba bende 67 olmuşum 7.5 kilo felan aldım 1.70 im acaba bende mi m beden almalıyım diyorum
Osgem2019 Sonafi sanırım s giyiyordum bende ya 59 filandım işte göbek felan yoktu ilk defa göbeğim oldu şu an taytda alıcam normaldedir spor yaparken kullanırım diyorum bunları indirimde şubat sonuna kadar sanırım değil mi
Osgem2019 Sonafi bende attım mesaj değişim yapabilir miyim diye de daha dönmedi bakalım ne direk şubat sonu mart başı olur doğumum hani hiç gitmeden dedim değişim olur mu
Sonafi Osgem2019 14 gün içerisinde hem değişim hem de iade var koşulsuz yazmışlar. Bi görüşün belki uzatırlar sürenizi
Bahar33 Osgem2019 canım bana hamilelerin değişim süresi 1 ay denildi , benim de doğumum Mart 15 görünüyor