hanifebozaslan27 Muhammedim0125 canım çok 38.4 haftalığız ben en son tartildigimda yani 10 önce 8 kilo almıştım allah nasip ederse 2 gün sonra da doğumum
Kadererbay Yav bakıyorum hepınız selvi boylu al yazmalı🤣 yok mu benım gibi şöyle 1.60 civarında dişime uygun biri 🤣 bende 53 kg ile hamile kaldım. 31+1 ile 60 kiloya adımı yazmış bulunuyorum 🤣 haydi bana benım gibi damdan düşeni getirin, halimden o anlar 🤣😂
burcuisik12 Muhammedim0125 ilk oglumda 35 kilo aldım suan kızım a hamileyim 35 hafta 12 kilo almısım ye yarasın bosver anne olunca yemek yemeye fırsatın olmayacak😂😂
VenusEva Almila141207 Almis oldugunuz kilo haftaniza gore cok normal evet ancak anlayamadigim 12 kilo almisken hamile kalmadan onceki pantolonlariniza nasil sigabildiginiz? Hamilelik gobegi normal bir gobek degil sonucta rahimden itibaren buyumeye baslayip davul gibi sisen bir karindan bahsediyoruz. Taytlariniz esofmanlariniz derseniz anlarim ama pantolonlariniza 12 kg alip girmeniz sasirtici dogrusu.
Almila141207 VenusEva pantolonlarda tabii ki fermuar kapanmıyor oraya da yarım atleti çekiyorum üzerine de uzun gömlek ya da tunik giyiyorum demek istediğim kiloyu sadece karnımdan almış olduğum.
Elda Muhammedim0125 kilodan kiloya değişir canım. Ben de 51-52 yle hamile kaldım 1.72 boyum. Şuan 37. Haftamdayım 70 kiloyum ve herkes sadece karnın var hiç kilo almamışsın diyo😂 merak etme hiç bir şey olmaz bebeğin sağlıklı olsun da. Zayıf girenler hep çok alıyorlar.
Uzumtanesi Muhammedim0125 çok değil takma kafana 30 kilo alanlar var 10 kilo ne ki ye gitsin . Bende 25 haftalık oldum 10 kilo aldim gayet güzel gidyosun diyo dr
Ozgesn Muhammedim0125 bende 25 haftalığım 9 kilo almışım doktorum gebelik şekerine bakıcam dedi 75 mg şeker yüklemesi önerdi yarın icin bakalım 🤷♀️
Ozgesn Muhammedim0125 bende yaptırmak istemiyorum açıkçası gitmicem bana fazla gelmedi çünkü 20 30 kilo alanlar bile var 🤷♀️
Kadererbay ezoterik ayy sormayın vallahı 🤣 biz ıkı kılo alsak toparlak oluyoruz.Uzunlara pek bişey olmuyor 😂🤣 şanslılar vallahı bu konuda
Egemenin_annesi3460 Muhammedim0125 35 haftada 10 kilo aldım ilk 4 ay 7 kilo verdim inşallah almam daha 🤲🏻