Esraguvennn Fatma9494 ücretsiz canım sabahtan git yatış yapıyorlar sonra iğneyi yapıp yarım saat 1 saat gözlem altında tutuyorlar sonra çıkışın oluyor. Giderkende söylüyorlar doğum sancısı gibi ağrı suyun gelmesi bebek hareketlerinde azalma falan olursa acile gelin diyorlar. Ben yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı şükür
Asksjj-1552 Fatma9494 ben yarın yine bir hastaneye gideyim hiç olmazdı bu aralar neden oldu bilmiyorum oğlumda hiç böyle değildi ama bu hamileliğimde oluyor anlamadım bende normal diyorlar bebek iyi diyorlar ama neden kanamam oluyor bilmiyoruz
Ftsctn_20 Bende yaptırdım. Devlette ücretsiz yapıyorlar yalnız gid eken eşinin ve senin kan grubunu belgeleyen bir kağıt götürmen gerekiyor devlete gidersen unutma.
Sunshine00 Fatma9494 istanbul anadolu yakasındaysanız çakmak erdemde iğneyi yaptırdım ve ücret alınmadı. Ssk varsa almıyorlar özel sağlıktan yararlananlardan akıyorlarmış karşılamadığı için
BRCmhr Özel hastanede yaptırdım. Doktorum mor reçete hazırladı.Ezcaneler iğneyi vermiyor. Eczacılar odasından reçete ile iğneyi 3 liraya aldım. İstediğin bir yerde de iğneyi enjeksiyon ücreti vererek vurduruyorsun reçeteyle.
Benimguzelkiziim Benim devlete kaydım var önceden rendevusuz gitsem kimlikle kayıt açıolarmıı yoksa özelde olucam
sonsuzadek Asksjj-1552 canım kan uyuşmazlığı iğnesinden sınra doktor ekstra progestan yazdı kanamam olmasın diye sonra onu kullandım 5 gğn kadar. ağır geldi o ilaç bana, doktor iğne tedavisine döndü haftada 1 kez iğne vuruyorum kanamam olmasın diye tedbir amaçlı
Ballimon Fatma9494 ben de özel hastanede yaptırdım doktor reçete yazdı, sgk lı olduğum için 60 küsür liraya aldım yaptırdım.