GamzeIleri Kızlar 17+4 oldum bugün dr canımı sıktı biraz, plasenta aşağıda diyor, yukarıda olması gerekiyor diyor, düşük yada erken doğum riski diyor. Korktum açıkçası😞
Cansummm GamzeIleri bende 13 haftalık hamileyim benim de plesanta şuan aşağıda zamanla yukarıya çıkar mı bilmiyorum. Proluton iğne kullanıyorum 3 günde 1 şuan 16. Haftadan sonra haftada 1 kullanacağım. Sıkıntı yapacak bir durum değil birçok hamilelerde olan bir durum erken doğumu tetikleyebilir ilerleyen zamanlarda dedi ama bizde onun önlemini alarak ilerleyeceğiz endişe etme dedi. Genellikle istirahat halinde ol yere dizlerini kırmadan eğilme yukarı uzanma dedi ve ilişki yasakladı. Uzandığım ve oturduğum zamanlarda da ayaklarımın altına 2 tane yastık koyuyorum o şekilde dinleniyorum. Erkek bebeğim olacak Allah izin verirse genelde erkek bebeklerde olağan bir durummuş öyle duydum ben. Dua et bol bol zamanında sağlıklıca gelecekler inşallah dünyaya
cimennbayann GamzeIleri korkma hiiççç korkma hemde bende 22 haftalıkken aynı şeyi duydum doktordan ayrıntılı ultrasona girdiğim zaman ama ben sorduğumda hiç birşey olmaz en fazla sezaryen olursun ama zaten 32. Haftaya kadar yükselmesi gerekir ondan sonrada yukarı çıkmaz dedi ama bu bile beni tatmin etmemişti ben ağladım üzüldüm dua ettim hep kuzenimde de aynısı olmuştu iki kızında ama yukarı çıktı benimki de çok şükür yukarı çıktı senin yapman gerekenler sadece Allah’a dua etmek kendini fazla yormamak ayaklarını yükseğe koyup oturmak dinlenmek
Tugceince GamzeIleri bunu söylemek için çok erken bence 🙂 bende 17 haftalığım bi doktor bana plesanta aşağıda 25. Haftaya kadar çıkar dediiii .. dün başka bi doktora anlattım . Doktorun biri plesantamın aşağıda olduğunu söyledi öyle mi dedimmm . O da aşağı da değil bebeğin önün de zamanla çıkar daha küçük dediiii
curcun Yok canım inşallah bişey olmaz daha erken benmde eşim aşağıdaydı yukarı çıkar dedi bana öyle direk kötü knuşmadı saolsun.
Mujdeicel Canım sen yine de ters hareket yapmamaya çok eğilip kalkmamaya dikkat et Allah yardımcın olsun
tazeanneyasemin Kuzeniminde oyleydi agir kaldirm ve iliski kesinlikle yasak eger plesanta asagiya yerlesirce normal dogum sansin olmaz canim dikkat et o nedenle ama cokda kafaya takma cikar yukari
Cansummm Sadece plesantası değil bebeğin kendisi aşağıda olup zamanında sağsalim bebekler dünyaya getirenler var Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah bebişlerimize🙏🏻🙏🏻varsın normal olmasın sezeryan olsun ama sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Lonelinesss Cansummm rabbim ol dedimi olur canım herşey nasip kısmet inşallah bütün gebeler sağlıcakla kucağına alır bebişlerini
BaharYlmaz çıkat merak etme 32.haftaya kadar kafaya takmayın ben aynı şeyi yaşadım şükürler olsun yukarı çıkmış aöa Bebek bu sefer aşağı inmiş 😊