aysenur30 minicikbirmucize ben molffix yenidoğan aldım indirimden ama yeni gördüm sleepy göbek oyuntulu bebek bezi çıkarmış ondan al yeni doğan için diğer türlü ilerisi için alma derim. Çok bez değişiyor bebeğin alerjisi filan oluyor çünkü
minicikbirmucize aysenur30 sleepy merhaba paketi almayı düşğnüyorum onların göbek oyuntulu mu bilmiyorum
minicikbirmucize Naaagihannnn baby me de güzelmiş birçok yorumda olumlu şeyler yazıyor alabilrim teşekkürler 🌸
minicikbirmucize Talentedmom katkı maddesi var diye duydum prima ve molfix de ne kadar doğru bilemedim
minicikbirmucize hunilimom yok stok yapmayacağım bir paket 1 numara alırım canbebe de alabilirim bebeğim doğuncada en uygununu buluruz 🌸
minicikbirmucize Zhrnz zayıf mı doğmuştu bebeğin 1 nunaranın altı prematüre diye geçiyor diye biliyorum bakalım bebişim doğsun en uygun bezi buluruz pişik olmadan umarım 🌸
aysenur30 minicikbirmucize var ben dün A101 de gördüm 42 adetliydi sanırım. Ben önceden almış olmasaydım alacaktım. Güzel bir detay çünkü
Gizem3410 minicikbirmucize ben geçen ay hepsi buradadan 1 numara prima stokladim 4 paket 62 li indirimlerle 120 tl ye gelmişti bu ayda prima 2 beden 90 li aldim e bebek indirimden 55 tl ye prima sleepye göre daha buyuk ölçüde o yuzden 1 numara uzun bi süre gidecektir 1 bitnce 2 ve 3 stoklicam indirimlerden
minicikbirmucize Gizem3410 bebeğiniz doğdu mu ben stok yapma taraftarı değilim pişik vs olur diye doğumdan sonra hangi bez uyarsa onu stoklamayı planlıyorum
2cocukluhayatadogru Talentedmom bilakis prima içeriği en sıkıntılı bez hanımefendi, ben de ilk çocuğumu prima ile büyüttüm piyasanın en iyisi diye ama içerik incelemesinde sınıfta kalıyor 👎🏻 Şu an sleepy natural yenidoğan tavsiye ediliyor
Talentedmom 2cocukluhayatadogru çocuk doktorundan aldığım bilgiye istinaden paylaştım bu bilgiyi sleppye kullanan annelerin çoğu bebeklerini alerji yaptıklarını söyleyip primaya geçtiklerini söylediler
2cocukluhayatadogru minicikbirmucize 1 numara 1 paket alıp deneyin bence ya da deneme paketleri oluyor, çünkü indirim hep oluyor bezlerde, bebeğin poposu kabul etmezse elinizde kalmasın 🌸
H1z2a3 minicikbirmucize canım her bez her bebeğe olmuyor bence stok yapmayın derim deneyin hangisi iyi geliyor öğrenin sonra alırsınız zaten 1 numara bez iki paketten fazla gitmiyor sonra 2 numaraya geçiliyor daha sonra indirim olduğunda da alırsınız bezini belirleyin önce