ilaydanurhavvat 20+2 haftalık gebeyim doğum 14 ağustos gibi görünüyor inşallah ❤🙏🏻 18+3 iken 240 gramdı bebeğim bakalım şimdiki kiloyu bilmiyorum
Hsnoya Buse26 19+6 dan +8 kilocuk ile 😄😄merhaba💕prensesimi ağustos ilk haftası bekliyoruz sağlıkla gelsin inş 12 sinde detaylı ultrasonumuz var umarım sağlıklıdır minik kuşum 💕💕💕 tekmelerini 19+0 dan beri net hissetmeye başladım çok yaramaz bu pitirim da abisi gibi 🙈🙈
NidaEzgi Efnan18 nefes istiyordum ama bir arkadaşım koydu şimdi özentilik olmasın diye vazgeçtim aklımda mila var şu anlık ama o da bu ara çok moda herkes mila koyuyor😂😂🙈 bilemedim senin belli mi😊😍
Aylin20 Buse26 21 haftalıgiz pamuk oğlumla 387 gr olmuş ayrıntılı ultrason girdik şükürler olsun agustos basında insallah allah nasip ederse hayırlısı sağlıklı gelsin tüm yavrularımı ilk bebeğim 🤲🏻💙🤰🏻👼🏻
Efnan18 Efnan18 sağol canım amiinnn hepimize inşallah evet belli zeynep efnan olacak senin ki ne olacak 😄😄
NidaEzgi Efnan18 evet benim iki adım var nida Ezgi ben hep çok zorlandım ondan iki isim düşünmüyorum canım☺
KymetKaplan Buse26 300 gramdı en son gittiğim de 20 haftalık olduk bizde 19 agustos görünüyor doğumumuz çok hareketli paşam 😍😍🤗😍
Beyzaa 18 haftalik hamileyim bende agustosun sonu yada eylul basi olacak 🙂 2 kilo aldim şimdiye kadar bebegin boyu da 18 cm dedi iki gun once doktor ☺
Beyzaa Ozlemmmmm bende hala hissedemiyorum ilk hamileliklerde gec hissediliyormus .. karin agrisi degilde azicik üşütsem sanci oluyo
Nazlikiz_ Kızlar ben de 19 haftalığım henüz hissetmiyorum endişelenmelimiyim ilk gebeliğim çok gaz problemim var ben mi ayırt edemiyorum acaba
Ozlemmmmm Nazlikiz_ canım bende ayırt edemıyorum karnımda bazen bı kıpırtı oluyo sonra afedersın gaz cıkarıyorum sanırım sabredecegız bıraz daha
Zeykem Buse26 28 ağustos gozukuyor suanda 18 haftalığız💙 190 gramdı en son boyuda uzun haftasına gore demıstı doktorum
Zee88 Buse26 bende 21. Haftadaym ağustos ortası gibi görünüyor😬 henüz 2 kilo aldım ama almaktan çok korkuyorm desem yeridir..2. Hamileliğim ve kilolu hamile kaldım🤓
Beyzaa Valeriamom iki hafta sonra hissedebilecek olmama bile inanamiyorum ☺ Bizim de oğlumuz olacak insaallah 🦁😍