Firdevssaim Buse26 hicc sorun etmeyin hamilelik suresince zaten alicaksinz onemli olan bebeğinizi saglikli dunyaya getrmek kilo denilen sey verilir yoksa 75 kiloyum ben zayifta deilim.Ama onceligim bebegim ki zaten 20. Haftadan sonra almaya baslarsn dedi doktorum
Duru34 20+2 haftalık benimkisi canım 2 kilo aldım bebişimiz son durumunu haftaya öğreneceğim Rabbim nasip kısmet ederse inşallah
Nehireslem35 Iyı geceler hamisler bende 20+0 haftaligim tahmini doğumun 11 Ağustos 2.gebeligim cinsiyet bilinmiyor 265 gram boyu 25 cm Rabbim tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin evladı olanada evlat acısı yaşatmasın Amin 👼💕😊
Snur94 Nehireslem35 ben 19+ 5 de gittim kilosuna 370 gram Dedi canım yanlış anlama kıyaslamak İçin demiyorum ama senin kilosuna ne Dedi iri bebek diyor hep çok kilolu olur normal Doğum yapamazsam diye korkuyorum bir de kilolu bebeklerde şeker olabiliyormuş ondan soruyorum
Nehireslem35 Buse26 Hangi Doktora gitsem kıza benziyor dedi bacaklarını kapatmış poposu dönüktü bugün ayrıntılı ultrasona girdim yine ogrenemedim süpriz yapcak bebiş sağlıklı olsunda 👼💕😊🙄
efeninannesibel Bizde 20 agustos tahmini dogum tarihi 18+5 olduk haftaya detayli ultrasonumuz var bakalim ne kadar buyumusuz oglumuz olacak kismetse 😄❣
Birkelebek Buse26 21. Haftadayiz 🙂 en son kontrolumuz 19. Haftadaydi 21 cm 332 gramdi oglusum 😊 ben de 53 kiloyla hamile kaldim 55ten yukarilara dogru emin adimlarla ilerliyorum 😨 18 e kadar kilomda degisiklik yoktu ama artik haftada 1 kilo aliyorum sanirim 😨
_TazeAnne_ Birkelebek ah ahh aynen ben de şaşkınlık icerisindeyim. 50 kiloyla hamile kaldim. 15.haftama kadar 52 53 geliyordum en fazla. Su an haftada bir kilo aliyorum resmen. Ama ayni seyleri yiyorum cok eminim dikkat ediyorum cunku. Biraz komplekliyim canim sıkılıyor eşim de bu halime kızıyor hamilesin elbet kilo alacaksin diyor😢
NecatiMerveCingz 18+3 / 5 kilo aldım ama düşük teklikesi fslsn yattım baya öyle pek yürüyüş yapma gibi bi şansım olmadı ama artık iyim şükür son zamanlar iştahta açılınca bir sürüde hormon hapları doğumdan sonra kızıma bakarken veririm inş o kiloları 🙄
Susamtanesii SezginEbruVural bende bugün 19 haftalık oldum 7 kilo aldım hemen hemen aynıyız 2 hafta sonra kontrolüm var 🙂
Minikmucizemmm Buse26 9 ağustos Doğum tarihi oğlum olacak allahın izniyle şuan 20+2 haftalığız en son 19. Haftada kontrole gittiğimde boyu 21 cm kilosu 270 gr oğluşumun adımız da Alparslan olacak Allah izin verirse 😍
MintiriskamM 20+5iz 6 ağustos tahmini doğum tarihim. Bi oğlum olacak Allahımın izniyle 😊 2 kilo aldım ama buaralar fazla yemeye başladım