Kbr Suskunn 24+3 bebekte 24+6 nasipse🤩 sen kac haftaliksin cinsiyet ne benm ki erkek hazirliklara basladin mi
MustafaBirsenglTari Kbr Kbr Ben 24+1 im insallah bir bizim olacak Allahim nasip ederse hazirlik Hic yazmadim daha
Asli2663 Hanımlar bizim de 15 Temmuz Allah nasip ederse. Neler aldınız bu zamana kadar ya da alışverişe başladınız mı naptınız nettiniz😊 artık hareketleri rahat hissedebiliyor musunuz 😊
MustafaBirsenglTari Asli2663 Evet canim hareketleri hissediliyor artik Ben daha Hic bir hazirlik yapmadim Allahim nasip etdimi hersey alinir
Zeynepinannesiii Asli2663 benim de 15 temmuz görünüyo 😊 daha alışverişe başlamadık 😒 siz neler aldınız? Hareketleri hissediyorum zaman zaman çok şükür 🙏🏼
Bnmhikayem MustafaBirsenglTari 22 temmuz nasipse o sıcaklarda işimiz çok zor ama mutlu son olucak inşallah
MustafaBirsenglTari Zhram Allahim kucaginiza almayi nasip etsin insallah Benim de Dogumum Allahim nasip ederse 13 temmuz
Zhram MustafaBirsenglTari Allahım cümlemize hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 cinsiyet ne peki 🤗
MustafaBirsenglTari Asrinbaby Insallah canim Allahim her birimize Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
OzlEmrah Nasipse 24 temmuz ikizlerim ama doktor Doğuma yakın ne zaman çocukların doğacağına karar verecez 😂 Durduğu yere kadar duracaklar kızım ve oğlum💙❤
Gazel OzlEmrah ay maşllah çok bayılıyorum böyle ikiz hemde bir erkek bir kız durumuna Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşllah
MustafaBirsenglTari Nzl24 Bende bir kiz annesiyim insallah 3 oglan dan Sonra oglumun birisini hamile iken kaybetdim maglesef 5. ayimda 😔
Nzl24 MustafaBirsenglTari çok üzüldüm rabbim kızınızı sağlıkla sağ salim kucağınıza almayı nasip etdin inşallah kimseyide böyle bi acıyla sınamasın 🙏🙏🙏🙏
MustafaBirsenglTari Werwe Ben rüyasini Gördüm canim elif-zümra diye insallah nasip olursa koymayi düsünüyorum