Nur-11 abilgili 34. Haftanın sonunda 2300dü biraz zayıf sanırım benimki doktor kilolu bir bebek olmayacak kendin zaten minyonsun demişti nstde benim sancım çıkmıştı 50yi buluyordu ama düzensizdi 🤷♀️
Symirna Jasminixx bugun bizimde son 35 gun ve 35. Haftamiz :)ayniyiz:)annesi de izmirli zaten oglumun daha ne olsun yasasin 35😂😂😂
Symirna Jasminixx benimde son bir haftadir asagida inanilmaz bir baski var surekli wc deyim🙈birde arada keskin bicak gibi bir agri giriyor vajinaya🙈uyku zaten hic ama hic yok gunduz uyuyabiliyorum❤️Son gunlerde psikolojik olarak da korku basladi arkadasim telaslar dogum nasilmoluxak bakabilecekmiyim yetecekmiyim kafamda deli sorular🙈
saadetyamac Bende bugün tam 32. Haftama girdim. Mart sonunda gelcek miniğim ama içimde mart ortasını görürüm görmem diyor ama 🙈 korku sarıyor bacak krampları başladı ağırlaştığımı iyiden hissediyorum 🙈Rabbim herkesi kolay bir şekilde yavrusuna kavuşturur🙏
Zeys Medine_1992 bi de ben alıştırabilsem🤧 bugün Leyla gibi dolandım sonrası endişelendiriyor beni ..sonra da diyorum herseyde var bi hayır ve hala vakit var döner belki akıllı kızım😂
Medine_1992 Zeys inşallah canım ya o kadar normal doğuma alıştrmştım plan yapmıştım ki ama demek ki önceden plan yapmakla olmuyor bebişler nasıl isterse öyle gelecekler 🤷♀️