[silindi] Burcu_asf bizde 39+2 ne gelen var ne giden, ne ağrı ne sancı, booolca çatı ağrısı var sadece, umarım açılıyordur diye teselli ediyorum kendimi🤦♀️😒😀😀
Burcu_asf Ylzbrkblz dün arkadaşım 35 haftalık Ken doğum yaptı duydum kıskandım resmen ya 😣😣 eşime diyorum hemen hastaneye gidiyoruz 😅😅😅
Momgirl Ylzbrkblz 38+0 dayız ağrı açılma yok çatı flnda olmadım artık iyice ağırlaştım ama yatakta dönemiyorum herkes hayırlı bi şekilde alsın bebişini kucağına inşallah
Mevr Ylzbrkblz bugün de doğurmadım 🤷🏻♀️😄 3 gün önce 80-90 çıkan sancılarım bugün 20-30 çıktı. Açılma da çok azmış. 39+4 olduğumuz için doktor istersen sezeryan ol dedi ama ben biraz daha beklicem normal doğumu dedim. Hayırlısıyla gelir inşallah normal olur 🤗
Ylzbrkblz Mevr canım benim 39+1 genital bölge ve kaşık bel ağrılarım oluyor ara ara ama bir türkü gelmek bilmiyor sancım da 20 sen yukarı çıkmıyor çok heyecanlanıyorum ağrım olunca adım dahi zor atıyorum
Mevr Ylzbrkblz benim 35. Haftadan beri var o ağrılar kuzum ama gelmiyor işte doğum için yeterli değil dedi doktor 🤷🏻♀️
46_mngm_46 Ylzbrkblz 38+5 de biziz bir haftadır dogumhaneye git gel yapıyorum azıcık sancım olsa nst de sancılar gün geçtikçe daha iyi cıkıyor ama catı agrısı beni yürümez etti açılma bir haftadır 3 cm mi gecmiyor hergün dörtgözle nazlı kızımızı bekliyoruz ama gelesi yok 🥴
Ylzbrkblz 46_mngm_46 bende açıklık var ama gelmeye niyeti yok ama herşey hayırlısı ile gelsin bence ağrılar ara ara oluyor geçiyor