Ylzbrkblz Kızlar ben 38+6 oldum dün ağrım var diye hastaneye gittim 2 santim açılma varmış sonra kendi doktorum gördü sancı falan çıkmadı Doğum sancısı değil dedi ve sabırsızlanıyorum gelmesi için ama gelmiyor bir türlü 😌
Srpplt Ylzbrkblz Bende cok sabirsizlaniyorum gelmesi icin 🤭 biz 37+3 uz ama agri sanci hic bisey yok azcik karnim agrisa doguracam saniyorum.😂😂😂 gelse de azcık sevsek sadece beni degil babasinı da uykusuz biraksaaa😁😁
Gzd_ Ylzbrkblz 38+6 🖐🏻 Adaşım 😁 senin gene açılman var bizde tık yok hafta da 2 ye çıktı kontrol doktorumla normal diye anlaştık şimdi ağzından sezeryan teklif etse diye gözünün içine bakıyorım 😁
Ylzbrkblz edward doktorum sabah 2 saat akşam 2 saat yürüyüş ve ev işi yap dedi açılma olması için ve bol bol bütün gün yürüdüm o yüzden açılmam olmuş
Minikmucizem_ Gzd_ bende 38+3 ayni durumdayim bi teklif etse diye bekliyorumm. Eninde sonunda ben teklif edicem sanirim cunku sanci acilma bel agrisi hicbisey yok 😁
Ylzbrkblz Gzd_ evet çok heyecanlıyız ama bir türlü gelmek bilmiyor ama seseryan düşünme şakın zor bir dönem geçirirsin çocuğunla ilgilenemezsin
Gzd_ Minikmucizem_ valla sorma ya öncelik normal ama artık çok zorluyor sezeryan en azından günün saatin belli gir çık başına gelicek de belli normal öyle değil ama 😁 doktorların vicdanına kaldık
Ylzbrkblz Minikmucizem_ bence teklif etmeyip bekleyelim çünkü bebek anne karnında ne zaman gelmek isterse o zaman sağlıkla gelsin onlar zamanını biliyorlar
nursan1 Ylzbrkblz bende 38+6 haftalığım 1 cm açılmam var bebekte kanala inmiş bugün hareketleri azalınca hastaneye gittik nst de hafif sancılarım çıktı doktor perşembeye tekrar gel dedi 🥰bakalım artık hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah🤲🤲❤️Karnım çok fazla sert oluyor bu arada 🤭sizinde oluyor mu?
Ylzbrkblz nursan1 evet canım benimde çok sert ve çok germe oluyor benim bebiş biraz çok hareketli beni de cuma günü çağırdı bakalım ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum
Mevr Ylzbrkblz ya benim de sancım çok ama açılmam yok 🙄 39+3 olduk bekliyoz oğluşumun keyfi yerinde vallahi 🤷🏻♀️
Ylzbrkblz Mevr ayy inanamıyorum biz de o kadar daha bekleyecek miyiz ben kendime çok diyordum gerçekten sizin daha çokmuş
Mevr Ylzbrkblz yaaa beterin beteri var bacım 😄 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 🤷🏻♀️ Bekliyoruz valla napalım
Gk12 38+5 olduk bizde de tık yok kızlar ne açılma ne sancı Karnımda düşmedi normal gözüküyor ama bi an da mı olacak diyorum hiç bir belirti yok nişan su filan
Ylzbrkblz Gk12 sanırım bir çok kişi bu düşüncede bizlerle bakalım nasıl nasıl olacak bakıyorum başkalarına 36 37 38 de doğuruyor acaba biz mi acele ediyoruz diye düşünüyorum
Mevr Ylzbrkblz bugün de doğurmadım 🤷🏻♀️😄 3 gün önce 80-90 çıkan sancılarım bugün 20-30 çıktı. Açılma da çok azmış. 39+4 olduğumuz için doktor istersen sezeryan ol dedi ama ben biraz daha beklicem normal doğumu dedim. Hayırlısıyla gelir inşallah normal olur 🤗
Burcu_asf Ylzbrkblz dün arkadaşım 35 haftalık Ken doğum yaptı duydum kıskandım resmen ya 😣😣 eşime diyorum hemen hastaneye gidiyoruz 😅😅😅