Kdzeregli Melisbol yani şu an 21 haftalığım 61 kiloyum 😂 4 kilo aldım zayıf duruyorum hamile giyimlerin kalıplarının nasıl olduğunu pek bilmiyordum teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Melisbol Kdzeregli sanirim en genis kalip waikiki :) bende waikiki ve pentiden bakiyorum hamile kismindan almamaya calisiyorum , daha sonrada giyebileyim enazindan diye dusunuyorum. Beni en zorlayan sey bu pijama olayi oldu galiba🤦🏻♀️ İcime sinen pek bisey bulamadm. Pentiden aldm gecelik sabahlik takim. Gecelik xs sabahlik s/m diye geciyoru. Ama hamile geceligi oldugu icin xs aldim insallah olur🙏🏼 Mommy yazior onunde mit renginde minik minik cicekli sitesinden bak istrsen belki icine siner :) ben trendyoldan aldm cokta uygun oldu. Sabahlik gecelik takim yaptim 75tl toplamda
Kdzeregli elfkahramann İnternetten sipariş vereceğim için maalesef deneme şansım yok ancak olmazsa beden değişimi yaparım 🙈 ekledim sizi 🙏🏻
Sultan1903 Kdzeregli Benim kilom yüksek,Çok güzel pijamalar vardı,ama ben ne olur ne olmaz diye penye takım aldım,çünkü olaki şişersem falan esnemeyen kumaştı beğendiğim olmaz falan sıkıntı yaşarım diye epeyce bol aldım.
Pembepanterr Kdzeregli bence de 7-8 ayı bekleyin ne kadar kilo alacağınız o zaman daha net belli olur 😊