Kdzeregli Kızlar 7 aylık olunca 28.haftamda lohusa hastane pijama takımımı almayı düşünüyorum. Şu an 5 aylığım s oluyor hangi beden almalıyım M iyi olur mu?
Sultan1903 Kdzeregli Bir büyük beden alın rahat rahat giyersiniz,kollar bacaklar şişecek her ihtimale karşı rahat olması açısından büyük almak iyi galiba ☺️
Fidan3594 Kdzeregli kalıba göre değişir. Ben doğumdan sonra da kullanayım diye m alayım diyorum çünkü genel olarak kilom çok belli değil ki göbek gidecek doğumdan sonra
Elif578 Kdzeregli lohusa takımlarının kalıpları zaten biraz büyük bol m beden bile L gibi bende m beden aldım 28 haftalığım ve bayagı bol yani
Kdzeregli arslanmerve57 L çok büyük gelir diye korkuyorum bi arkadaşım 25 kilo aldı M beden almış rahat oldu benim de aklım karıştı 🤦🏼♀️
arslanmerve57 Kdzeregli şu an da 30. Haftadayım geniş almaktan yana sıkıntı olmaz ama dar olursa canınız acır diye düşünüyorum ☺️
Sultan1903 Kdzeregli Benim kilom yüksek,Çok güzel pijamalar vardı,ama ben ne olur ne olmaz diye penye takım aldım,çünkü olaki şişersem falan esnemeyen kumaştı beğendiğim olmaz falan sıkıntı yaşarım diye epeyce bol aldım.
sokomel ben xs-s giyiyordum hamilelikten önce. 15 kilo aldım ama yine de s beden aldım yine de oluyor çünkü zaten geniş kalıplı oluyor lohusa takımları. m giyen arkadaşım rahat giyeyim diye L aldı çuval gibi oldu. bence fazla da büyük almayın. ama yine de erken dönemlerde almayın kilo gidişatınıza göre doğuma yakın almak daha iyi.
sokomel ben 68 kiloyum S oluyor öyle söyleyeyim. gayet de rahat oluyor öyle rahatsız eder bir durumu yok. çünkü likralı ve kalıpları rahat.
Dibeee Kdzeregli ben 23 kilo aldım ama s beden gayet güzel oldu hamilelik İcin olduguu İcin s iyi oluyor
EsraOzsusam Bende 28 haftalık hamileyim. Şuan 61 kiloyum. 7 kilo fln aldım. Ama yorumlarda herkes s daha uygun olur demiş zaten büyük oluyorlarmıs. S sipariş ettim olmazsa değiştircem ama büyük durmasnı istemem cunku sadece göbegim var. Sizde ilerleyen zamanlarda karar verirsnz.
Melisbol Kdzeregli canm pijamani lohusa takimi adi altinda alacaksan ve zayifsan small almani tavsiye ederim cnku lohusa hamile adi altinda olan herseyin small i bile buyuk :) normal kiyafetlwr gbi dusunme
Kdzeregli Melisbol yani şu an 21 haftalığım 61 kiloyum 😂 4 kilo aldım zayıf duruyorum hamile giyimlerin kalıplarının nasıl olduğunu pek bilmiyordum teşekkür ederim 🙏🏻❤️
elfkahramann Kdzeregli merhaba bende penti indiriminden düğmeli gecelik aldım L tercih ettim 28+4 teyiz. 58 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim. Göbeğim gitgide büyüyor zaten bedenler arasında hem kalıp farkı var birde 1 er cm değişiyor bence deneyip alın. Bu arada bende ereğliliyim instadan ekleyebilirsiniz adım burada yazdığı gibi 😘
Kdzeregli elfkahramann İnternetten sipariş vereceğim için maalesef deneme şansım yok ancak olmazsa beden değişimi yaparım 🙈 ekledim sizi 🙏🏻