Mila4 Deryasyrk valla net görünen usglerde doğru çıkar cünki dr da aynı acıya aynı yere bakıyor.😊Ama sunu söylüycem çok çok nadirde olsa kızda yanılmalar oluyor erkekte olmuyor..
Mom22 https://i.hizliresim.com/gPNrbO.jpg ayyy banada lütfen yorum yapar mısınızz doktor bi çıkıntı var ama klitoris şişliği olabilir dedi 14+5
Hlyyldz Kizlar bana instagramdaki sayfada kiza benzettim dedi doktorum erkek demisti bakalim insallah kiz dogrudur cikintiyi kordona benzettim dedi hicte yanilmamia benimde icimde hala kiz var demistim bakalim artik mart 16 yi bekliycem
Mira54 Mila4 hamile kaldığım andan beri kız hissediyordum 23. Haftamızda cinsiyeti belli oldu ve kız görüyorum dedi detaylı ultrasonu çeken doktor. ama böyle net değil gibiyim😂😂 ya erkek olursa diyorum tabi sağlıklı olsun minnoşum cinsiyeti ne olursa önemli değil
Miniminti Mira54 bana da doktor iki seferdir kiz kesin diyo ama burdaki cinsiyetle ilgili yorumlari okudukca paranoyak oldum 😊 sanki erkek olacakmış gibi geliyo
Afyonlu02 @Meleko net demezler yani desene eşime sevgililer gününde sürpriz olarak cinsiyetini pqylaşacaktım da 🙄
Meleko Afyonlu02 canım ben 11 haftalıkken gittim erkeğe çok benzio dedi 16 haftalık oldu emin değilim ama kızda olabilir dedi 🤷
Afyonlu02 @Meleko değişkenlik gösterebilir desene. Bende 9+5 günlük iken kontrole gittim sormadan inceledi baya Bi çirkin Bi erkek gibi yapısı ama bişey demek için 3 hafta 1 ay beklemek gerek dedi