GulcanYvz 8+3 😁 kızlar benim 8 haftalık karından zor duyuldu bebişim acaba devlet hastanesi diye mi öyle anlamadım siz karından net duydunuz mu
GulcanYvz 1Yummymummy ay rahatladım benimde iyice bastırdı öyle duydu karından ama devlet diye bana kalp atışlarını dinletmedi 10 haftalık olayım özele gidicem hayırlısı ile
Susam06 GulcanYvz Soktorum sadece kalp atıslarını kontrol etti dinletmek istemedi benim isteğim üzerine dinletti .
1Yummymummy GulcanYvz Maalesef devlet hem kalabalık hemde doktorlar daha bıkkın olunca pek umursamıyor kese gözüktüyse 10. Haftayı bekleyin🥰
GulcanYvz Susam06 bende dinlemek istediğimi söyledim zararlı dedi dinletmedi sanırım devlet böyle yapıyor özelde böyle olmaz diye düşünüyorum
Susam06 GulcanYvz olabilir canım eger özel hastane düşünüyosan daha iyi . İnsallah tez zaman da duyarsın . 😊Burda bazı devlet hastaneleri okadar ilgisiz ki devlet hastanesinde de kaydım olsun nolur nolmaz diye kayıt açtırayım dedim bi türlü randevu alamadım ya .
Celestina civcivimmm en son 24 ocakta gitmiştim, bir dahakinde 12 haftalikken gideceğim 15 subat :) siz? :)