Rabiagruz Minik-mucizem123 ya erkek olursa korkusuyla yaşadığım için buna bi an önce çözüm bulmak istiyorum😂
Minik-mucizem123 Rabiagruz eşini en iyi sen tanırsın rüyayı dene bide valla ne tuhaf erkekler var ya soyadı zaten o veriyor ismi de biz koyalım yani n’oluyo. Avantadan ağrısız sızısız baba oluyorlar zaten 🙄
Rabiagruz sokomel koyabilirim ama ilhami ismini hiç beğenmiyorum illa modern olmasına gerek yok ama anlamlı olmasını istiyorum
Evita Rabiagruz benim adim babaanemon adi hala anneme kiziyorum babama niye izin verdin zamaninda diye:) kisacasi ihale gene anneye patliyo buna izin verdigi icin:))
1Minikmucize Benim kayınbabamın adı da Kadir eşm çok takıntılı değil illa koyalım diye ama babası ölmüş ilk gelin olarak bn koymak istedim. Hem kadir anlamlı güzel bi isim yanına ensar da koycam tabi kadir ensar olcak.
Selmaercan Rabiagruz hayatta koydurmam bebim çocuğum herk3s kendi doğurduğu çocuğa koysun ismini. Kimse karışmasın diye de herkese mesafe koydum ben ne dersem o. Yoksa ortalık karısır..
Selmaercan Rabiagruz valla baştan kimseye yüz vermedim. Kimse ne evime, ne bana,ne de kocama karışabiliyor. Hele o kaynanama ağzını açtırmıyorum.
Selmaercan sokomel baskıya karşılık kaynana kayınbaba ismi mı konur kız. Karşıyım böyle şeylere ama bazen duyuyoruz olabiliyor. Babası da annesi ne isterse onu ister 🤣
Nadiscim sokomel babasıysa bence ortak bi isim bulunmalı babası diye kendı babasının ismini koyamaz bence
Selmaercan Rabiagruz yuh yaa bu kaynanaların hiç işi yok nelerle uğraşıyo. Eşin senden taraf olursa yine de olmaz mı sizin istediğiniz işim. Benim kaynanam da amasya da biz diyarbakırdayız.
H1z2a3 Rabiagruz ay sen yine iyisin be canım benim ki halamın adını vericem diye tutturdu 🤦🏼♀️ CALİSE diye isim mi olur ya krizler geçiriyorum da bakalım ne olacak 🙄🤦🏼♀️
sokomel Selmaercan babası başkasının isteğini istiyorsa o başka da 🤔 babanın kendi içinden geldiyse ona saygı duyarım. 😂
H1z2a3 Rabiagruz ben kan çıkarırım da kabul etmem ya konuşsun dursun. Kaynanam da pek yandaş değil zaten oda madem öyle bnm adımı bırakın diye tutturdu 😂
Selmaercan Rabiagruz b3n zaten asla koymam. Onlar bana teklif bile edemezler. Ama malesef toplumumuzda var. İlla diye direten sor bi durum allah sabır versin anne baba olacaklara.m
Rabiagruz Selmaercan eşim benden yana değil işte ille de babamın adı ille de annemin babamın dediği diyo
Selmaercan sokomel Kimse karışmamalı anne baba nasıl bebek yapmaya karar veriyor. İsmini de ikisi karar vermeli. Evlileri bi salın yaaa🤣🤣🤣🤣😂😂
sokomel Selmaercan bence de anne babaya karışılmamalı. baba başaklarının dolduruşu ile isim istiyorsa ben de karşı çıkardım. 😅