04052016mh Pinkkk16161 38 kilo ile mi hamile kaldınız ? Yanlış yazmış olmanız lazım 38 kilo olamaz 🤷🏽♀️😅
Pinkkk16161 04052016mh Maalesef öyle kilo alamama problemi yaşıyorum çocukluk çağımdan itibaren. Zaten bu yüzden doğumlardan sonra vitamin takviyesi almam gerekiyor yaşım 21
Gulkkl Nese_krc meyve vs. Dozunda yiyorum ama ekmek çok tüketiyorum.. doymuyorum gibi bir his oluşuyor içimde.. hata burada sanırım.. 🤭 veririm değil mi? İnşallah 🤲🏻 Yanıtınız için teşekkür ederim 💐
Nese_krc Gulkkl ekmek miktarına dikkat edin göbek çevresinde yağlanma yapıyor çok karbonhidrat tüketimi🤷🏻♀️
Bulutcuk 64 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim hastaneden eve geldiğimde 9 kilom giymişti.10 günlük anneyim sezeryan ile Doğum yaptım
Damlapilatin Kızlar size ne özendim yaa tabiri caizze 3 yada 5 almissiniz .ben 59 kiloya hamile kalıp 3 ay boyunca aynı kiloda kalıp 84 kilo ile doğuma girdim top gibiydim. Ve sezeryan ile doğum yaptım doğumda sadece 5 kilo gitmişti bu nasıl bi iş. Bebek beni emmedi. Mama kullandım ve üstüme yapışan o kiloyla yıllarca mücadele ettim bildiğin 75 kilo ile kala kaldım gelde 60 kiloya in. Çok Üzgünum bu kilo konusunda. Bu 8 sene önceydi şimdi ise 2. Bebeğe hamleyim 70 kilo ya hamile kaldım ve 16. Hafta bitmek üzere ve ben tartilmaya korkuyorum. 100 kilo ile doğuma giricem kesinnnnn
Symsglm Leman0134 37+6 haftalığım 8 kilo aldım. Burda yazılanlara bakılırsa -2 kilo falan olacak sanırım 😅🤣 az kaldı merakla bekliyorum ne kadar gidecek
Nuraslanklc Leman0134 gitmemiş heralde benim ki😂şöyle bakınca eski halim gibi görüyorum kendimi ama 61 le hamile kaldım en son 84 ü falan görmüştüm doğum yapalı 14 gün oldu 75 kiloyum🙄
Haticesmr Gulkkl canım.ayni şeyleri yaşadım ilk hamilelligimde 26 27 kilo aldım ama o kadar yemiyordum psikolojim bozulmuştu artık doğumdan sonra o kadar hızlı gitti ki anlatamam çoğu odemmis meğerse son 8 kilom kalmıştı tam 1 yaşına girdi oğlum 3 kilo fazlam kaldı bu arada diyet yapmadım emziriyorum diye daha.cok yedirdiler emzirirken çok dikkat et hamilelikte alınanlar veriliyor ama emzirirken alınanlar verilmiyor canım şimdi ikinci çocuğuma hamileyim 12 haftaligim 2 kilo aldım hemen ki.kusmam var istahsizligim var ve emziriyorim hala ona rağmen alıyorum bünye meselesi ödem bazı bünye de çok oluyor kafana takma hiç bu günlerinin tadıni çıkar bosver
Gulkkl Haticesmr benim de oğlan 😃 bunun bir etkisi var mi acaba? İnşallah ödemdir yaa. Yalan yok karnımı doyurana kadar yiyorum ama çok aşırı değil, yada çok sık da değil. Anlamadığım şekilde bir anda şişmeye başladım 😞 bacaklarım ve belim çok ağrıdı ayaklarım falan şişiyor zannediyorum ki ödem de var. Bir de böyle sanki beni görenler sen çok şişmişsin bu ne böyle erken doğum yapacaksın tarzı şeyler söyleyince tuz biber oluyor açıkçası 😫 sonra açıp ellerimi yalvarıyorum Allah’a ‘ben bu kiloları hal edecek ne yedim yarabbi’ 😭☺️
YDE Leman0134 15 kilo almıştım. Sezaryenden 1 hafta sonra 11 kilom gitmişti. Ancak sütüm olsun diye bolca yediğimden şuan 25.günümde hala aynı -11 deyim veremedim daha 😂
sokomel YagmurZ günde 6 kere meyve yiyorsanız yarım muz, yarım elma, yarım portakal, yarım ayva vs bunları bir porsiyon gibi düşünün. 3 kere yiyorsanız da gün içine yayılmış şekilde bir muz, bir mandalina, bir elma fazla gelmez.