Ozqemrt Semadefne35 çarşamba heyet raporum bitiyo düşük riskimde geçti kanama alanıda olmayınca tekrar rapor uermedi kuzum ankaraya yolun düşerse tarım ve orman bakanlığındayım gel kahvemi iç mutlaka
Semadefne35 Ozqemrt Betulbekil kızlar walla anlamıyorum sizi benm adam 2 gelmese sesim çıkmaz ha 😂 dğer hamilelik tam tersiydi bunda ıı ıı uyuduğunu görüp öyle giriyorm yatağa 😂😂
Ozqemrt Semadefne35 gell walla ciddi söylüyorum şehir hastanesiyle karşı karsıyayim türkiye geneli tüm tarım il müdürlüğü personelini emeklisini yapiyorum cok var illerden gelen personel kanka oldugum cokta severim senide sevdim 🥰
Suheyla19A Semadefne35 gördüm gordun senin cadıyı masallah ojeler suslenmeler muzurluklar hakkını veriyo yani😂😂allah uzun omurler nasip etsin tatli seyler yani muzurluklari 😊
Ozqemrt Betulbekil hiç aramıyorum inan çok rahatım oda allah sabrını veriyor diyo 7 yıl bekleyince talihsiz şeylerde yaşadık kanama falan korku oluyo anca fıtpıscı sevgililer gibi pembiş yanaklarından öpüyüm diyo yazıık ☺ kıyamam hiç
Betulbekil Ozqemrt ilk gebelik mi yoksa var mı başka bire benimde yolum ankaraya düşğyor bende geliyim 😂
Semadefne35 Betulbekil yok ilkinde bende öyleydm anlamıyorm dediğime bakma şimdiki pskolojiyle anlamıyorum ondan dedim ya ilkinde bende öyleydm diye 😂😂 ah ah ne çektiydim 😂 töwbe töwbe 😂
Ozqemrt Betulbekil gelin geliin çıkın çıkın gelin bakanlık hepimizin kayve içeriz ilk gebelik tüp bebis iste zor oldu tatlım zor
Betulbekil Semadefne35 saatte kaç olmuş bu uygulamayı yapandan allah razı olsun valla hem bilgileniyoruz hem sohbet muhabbet 😂
Aydan123 Semadefne35 how bulduk canim benim bana doktor yatak rejimi yazdigi icin zaten butun gun uyuyorum gecede uyku olmuyo Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salamat bitirelim hamileliyimizi inwAllah
Betulbekil Ozqemrt 7 sene zor cidden ama daha çok bekleyenleride görüyoruzbende 1 sene üstüne hamile kaldım psikolojimi bozmultum artık neden almuyor diye şimdi de bi an önce vakti gelsin doğsun istiyorum 68 gün kaldı ama herkes 1 aya doğurursun diyor 🙅♀️