Ozqemrt Semadefne35 🤣🤣🤣 işe başlıcam ya orda bi ablam var anaam gibi ondan bakarım öyle olmuyormu ayy allahım cok cahilim sıfir sosyal medya bilgisi
Betulbekil Semadefne35 kafam rahat değil ya ilgi istiyorum ilişki olmasada bi ilgi göriyim istiyorum 12.5 kiilo aldım kendimi çok kilolu hissediyorum bide böyle bi sorun olunca hepten ilgisiz kaldım hani hala güzel olduğumu hissettirsin elim istiyorum 😂
Semadefne35 Betulbekil ya brak tam yataga gircen dinlencm diyosun oo adam başka şeyler peşinde deli misin sen 😂😂😂
Ozqemrt Betulbekil bende 6 aydır iliski yasak tüp bebek daha başındayım 18 haftada 9 kilo almışım ama çok mutluyuum valla ama çok alınganım bende kocamı bıktırıyorum herşeye alınıyorum .😍🤣🤣🤣🤣🤣
Suheyla19A Semadefne35 ahahahah 😂😂 tamam tamam bu sey degil mi yaa kendini öven anne 😂 şaka bi yana masallah diyelim o Zaman sanada kizcene de nazar değmesin😊
Semadefne35 Suheyla19A ben o kadar doğurmuşum tabikide övcem kendmi 😂😂 ben yaptım ben doğurdum 😂 kocamada diyorm ne güzel doğurmuşum ya diye 😂😂 insan çıkmış içimden sen doğr senide görcem 😂😂
Caglagul96 Suheyla19A annemde aynısını söylüyo diyom sus senin yüzünden böyle oldum diyo karnındaki kıza allah şimdiden yardım etsin 😂😂😂🙈🙈
Suheyla19A Caglagul96 ahahah bak gördün mu bi yönden cok iyi huyun bi yonden cok kotu sende farkindasindir ama aliskinsan da vazgecemezsin😊 kizinda yazik yarin büyüdüğünde anne yeter diye baslar😂
Suheyla19A Semadefne35 ahahahahah 😂😂😂 nasıl övmem hele ki bu kadar çile cekip dogurcam 😂😂dilimden dusurmem valla 😂😂bi kere kaynanama da oglun soyle oglun boyle dediydim oda senin hesap ben doğurmuşum buyutmusum aslan gibi sende dogurda öyle konusak dediydi 😂😂😂
Betulbekil Ozqemrt bende her şeye alınıyorum en ufak bişeye gözlerim doluyor hani ilgilensin istiyorum 😂
Betulbekil Ozqemrt 6 ay da çok uzun ama bebişlerimiz olunca konu mecbur dayanıyoruz ama ben kafaya takıyorum sanırım 😂
Ozqemrt Betulbekil bende öyleyim işte küsüyorum hemen surat beş karış adam napsın ayy hem karşi koltukta yatıyo 6 aydır hem surat çekiyo 🤣🤣🤣
Semadefne35 Suheyla19A kadın doğurmuş büyütmüş bide üstüne adamla ewlenişsin adamı mı şikayet ediyon bide Allah seni 😂😂
Ozqemrt Semadefne35 çarşamba heyet raporum bitiyo düşük riskimde geçti kanama alanıda olmayınca tekrar rapor uermedi kuzum ankaraya yolun düşerse tarım ve orman bakanlığındayım gel kahvemi iç mutlaka
Semadefne35 Ozqemrt Betulbekil kızlar walla anlamıyorum sizi benm adam 2 gelmese sesim çıkmaz ha 😂 dğer hamilelik tam tersiydi bunda ıı ıı uyuduğunu görüp öyle giriyorm yatağa 😂😂
Ozqemrt Betulbekil hiç aramıyorum inan çok rahatım oda allah sabrını veriyor diyo 7 yıl bekleyince talihsiz şeylerde yaşadık kanama falan korku oluyo anca fıtpıscı sevgililer gibi pembiş yanaklarından öpüyüm diyo yazıık ☺ kıyamam hiç