Kızlar rahim ağzı kısalığı yaşayan var mı? Şu an 20.haftadayız. Rahim ağzı 2.9 cm . 2.8 cm de doğum başlarmış. Ve ben bir haftadır kasık ağrısından kıvranıyorum.
Rahim ağzı kısalığı
Cnm bende de var hatta bu yüzden gebeliğim riskli, doktor heyet raporu verdi bana, dinleniyorum evde. Benim de 2.7-3 arası değişiyor sürekli. Ama 2.5 in altına düşünce risk artıyor diye biliyorum. Progestan ve proluton kullanıyorum ben ama öyle çok bi ağrım sızım yok. Bol bol dinlen cnm iyi geliyor...inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebişlerimize🙏🏻
lutfiyearalik şuan kaç haftalıksınız?
Esrelf 36 haftalık olduk şükür hala 3 cm.
Moonse_rose sen naptın canım, kaç haftalıksınız
lutfiyearalik bende de rahim ağzı yumuşaması var.
lutfiyearalik aynı haftada bende de oldu. 24 ölçtü sancılarımda vardı 1 ay yattım dinlendim eğilmedim uzanmadım oturmamaya çalıştım. Pruloton iğne ve progestan fitil kullandım. Şimdi 32 haftalık oldum. 30un üstünde değer normal hayatıma geri döndüm yani yinede dikkat ediyorum tabiki. Sende dikkat et o haftalar zor geçiyor biraz ama dikkat edersen dinlenirsen morelini iyi tut atlatırsın inş canım. Öyle hemen Doğum başlıyor diyede birşey Yok korkma
lutfiyearalik ay çok sevindim😊😘 bizde görürüz inş o haftaları. Sürekli yatıyor musunuz?
KezbanAyhanKorkmaz biz 36+5 olduk artık, eski bi başlıktı 😊 Allah korudu kızımı. Sağlıkla gelsin diye bekliyoruz şimdi 😊
Esrelf yok valla, her işimi yapıyorum. Allaha emanet ettim kuzumu, Rabbim korudu şükür. Şimdi sancılar da başladı, gelsin diye bekliyorum 😁
lutfiyearalik çok çok çok sevindim. Darısı bize😊😘😘 Allah kolay doğumlar versin inş.
Esrelf Amin canım. Allaha sığının. Fazla nazlanmayın. Emin olun sakınan göze çöp batıyor. Dikkat ediyorum diye çok afedersin bokunu çıkarmanın bir anlamı yok. İlk hamile kalan, ilk sorunlu gebelik yaşayan emin olun kendiniz değilsiniz. Ben böyle düşündüm ve Allaha sığındım. Şükür ki Rabbim korudu.