Merveeeemmm Merv3665 canım sütlaç istedi baya ama bugün gittim annemiler benim için yaptılar yedim 🙏😘 Bir de lahmacun canım çok çekmişti 🤪
Elifeminask Merv3665 ben ferah seyler aserdm bazilarini buldm bazilarini bulamadim. Mesela buz gbi karpuz. Seftali kiraz. Cilek ve canerik canm bunları çekti
Ebruomer1003 Merv3665 kırmızı et balık ve yumurtadan midem bulaniyo 5. ayımdayım başından beri tiskindim
Sldmrt Nevinnn ya ben de demlik demlik içerdim çok severdim şimdi içince midem bulanıyor hala geçmedi :( nasıl içmeye başladınız siz? İnanın çay içmeyi özledim resmen
Nevinnn Sldmrt yaaaa bende sen gibiydim çok üzülüyordum içemiyorum midem bulaniyo diye bulantılarım geçince içmeye başladım az az sonra alıştım normale döndürmeyi başardım 😀
Merv3665 Emine1002 benimde bugün canım mercimek köftesi istedi :)etten igreniyorum özellıkle tavuk etini elime alamiyorum
Sldmrt Merv3665 başlarda ben de bulantıdan su içmek istemiyordum ama şimdi suyu içiyorum çok şükür ama nerdeyse 18 haftalık olucaz hala çay içemiyorum. İçmek istiyorum ama içince midem kalkıyor
Sldmrt Merv3665 beyaz akıntım oluyor canım benim. Böyle şeffaf gibi bazen. Sürekli oluyor, sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum.
Eylul_ Merv3665 ilac kullanyrm canm prilam dr onun sayesinde yiyordm biraz tost yiyorm genelde corba iciyorm
Merv3665 Merveeeemmm normalde hep et severdim böle ozellikle kendim yemek yapınca yemek istemiyorum et kokusu o kadar kötü geliyorki soda içmek istiyorum ole
Sldmrt Nevinnn benim hafifledi ama geçmedi bulantı. Demek ki biraz daha beklemem gerekiyor :) senin ki kaçıncı haftada bitti
Merv3665 Seyda17 bende gittikçe her şeyden igreniyorum artık süt iç ceviz ye bebek gelismeyecek diyorlar ama yapamiyorum