Au-Krm23 Ceylan123 tabi ki park yatak ben aldım kullanamadik henüz ama merakımdan açıp kurdum çok rahat kullanışlı duruyor
Misssimsek Ceylan123 valla ben bu park yatakları bir türlü sevemedim. Oda yapicam ama 6 ay en az yanimda yatırmak istiyorum. Odama küçük beşik odasına da biraz daha uzun süre kullanacağı yatak almak istiyorum
Zehramomm Ceylan123 yatak odama dolap beşiği sığmadığı için mecburiyetten oda yaptım ama 1 yaşına kadar gece yanımda yatırmayı düşünüyorum o yüzden joie kubbie park yatak alıcam yanıma uzun süre kullanmam için şuan 500 lira indirimde yandan kıvrılıp anne yanı oluyo kullanışlı gözüküyor öneririm
M-o-r-58 Ceylan123 biz ilk aylar memnunduk. Büyüdü şimdi yer yatağında daha rahat yatıyor. Park yatakta hapis gibi hissediyor kendini 😄 bende zorlamıyorum ama kullanışlı.
Sultan1903 Çocuk odasını kullanılmayacak 2 yaşa kadar, Park yataklar çok kullanışlı,gittiğiniz yere de rahat götürebilirsiniz.
Au-Krm23 Ceylan123 döşeği içinde olanlarda var istersen sen kendinde ayrı alabiliyorsun ben beşiği ayrı alıp döşeğide ayrı aldım.yastık yorgan ve nevresim takımınıda aynı sekilde ayrı . Park beşik alınca uyku seti almak bana mantıksız geldi sonucta içinde kullanmayacağım parçalar var neden o kadar para verip bide ekstra parça alayım ki. -Park beşiğim 2 adet yastık ve bir yorgan civilden aldım -alezli pamuk döşek ve nevresim takımınıda e bebekten 😊
RuzgarsMommy Park yatak bende sevmedim cok yüksek ama çocuğu aşağı içine bırakıyorsun uyurken falan hic olmaz ancak cocuk güvenliği bi alanda oynasin diye kullanılır belki ben yatak yanina ufak sallanit beşik alcam 4 5 aya kadar sonra odasina normal yataga geçer
RuzgarsMommy Ceylan123 yani hemen alıncak bisey hic değil çocuk ancak 1 yasinda olsun evinde oynamaya durmasi için yerin yoksa eğer alınabilir ama ben tercih etmem
Ftmnrr Ben oda yapacagım ama yatak odası için park yatak alacagım bebek küçükken yatması için yükselten aparatı var onu takıyosunuz annem içine yün yatak yapacak boyuna göre sonra odasına geçtigindede topla bazaya koy bence cok kullanıslı ve pratik digerlerini alınca satacak yada kaldıracak yer arıyo insan
esideger Ceylan123 bugün jokerden aldım 250 tlye 500’den indirme girmişti. Çift katlı fermuarlı katlanabiliyor çok kullanıştı. Tavsiye ederim sitesinden bakabilirsiniz
M-o-r-58 Evita 5 aylıkken yanımda uyuyordu yataktan düşünce daha hiç yukarı almadım hep yerde yattı. O zamanlar park yatağın alt kısmına indirdim ama istemedi. Çok ağladı. Böyle devam ediyor. 13 aylık