mom44 HappyMotherbaby valla eşşm bunu çok küçükken duymus birinde sora daha çocuk düşünmeden Rabbim bana bi kız nasip ederse gökçe koyacağım dedi unuttu sora melike fiyoduk 5 ay sora ben hatırlattım Gökçe kesinleşti 😁
Mervemervee gzemtum Aysima ismini önerebilirim.Bir de Melisa isminde kimi taniyosam çok güzel oluyorlar nedense .🙂
gzemtum Mervemervee belis sima duymuşdum bende kısa bir isim olsun istiyorum bu gidişle isim koyamicam ben büyüyünce kendi seçecek ismini 😀
Aybikee HappyMotherbaby ayça çok güzel bir türkçe isim, kuzenimin adı olmasa ben de Ayça koyabilirdim🙂 Türkçe isim koymak kültürümüzü kaybetmemek adına önemli bence
gzemtum Aybikee Ayça güzel olabilir aslında son zamanlar da dediğiniz gibi cevrede sürekli değişik yabancı kökenli isimler var
gzemtum Bhr Beren ismi çok güzel kuzenimin çocuğunun adı ama çok güzel isim seçmişsiniz ismiyle yaşasın inşallah
HsynArasinannesi gzemtum ben Lina ismini düşünüyordum canım erkek olduğunu öğrendiğimiz için olmadı tabi 😂 ama Lina ismi cok hoşuma gidiyor 😍
gzemtum HsynArasinannesi lina da diğer kuzenimin bebeğinin adı ama güzel isim hatta eşimin aldı anıl ben çok istedim isminin tersden okunuşu gibi oluyordu
gzemtum YeniAnnecik hep aynı isimler bu isimler çok güzel ama yarın öbür gün çocuklar okula gidince bir sınıfta 3 5 tane mira olucak 😀
gzemtum Betulby Ece ismi eski bi isim ama ne kadar Ece isminde kız tanıdıysam çok havalı ve çok güzel 👍