Nzondlg evet bencede kesinlikle etkisi vardır bende şuanda 38+2 deyim geçtiğimiz cumartesi gecesi nişanım geldi ama öyle herkesin dediği gibi kanlı gelmedi sadece jölemsi ve kıvamda geldi ama sanırım genellikle nişanı gelen kişiler hep kanlı mukus geldi diyorlar Bende acaba bana mı öyle geldi diye düşünmedim değil birde ilk gebeliğin tecrübesizlikte var ama o akıntıdan sonra geceden başlayarak o gün akşama kadar karın kasılmaları bel ve kasıklarımda adet sancılarını hissederek geçirdim dayanılmayacak bi ağrı değil di sadece devamlıydı düzenli aralıklarla gelmiyordu yani sonra ertesi gün akşama kadar hiç bir ağrı sızı hissetmedim bu sefer ağrılar zaman zaman giren şiddetli olmayıp Sadece rahatsız eden türdendi gece de devam etti bugünde böyleydi durumum şimdi tekrar ara ara rahatsız ediyor napıcam bilmiyorum yalancı sancılar mı yoksa doğuma mı hazırlık hiç bilmiyorum 38.haftayı bitirdim bitireli başladı ilk sancıların olduğu gün doktora gitmeyi düşünmüştük bi kontrol ettirelim diye ama normal doğum istiyordum gidersem suni sancı verirler diye sancılarımın düzene girmesini bekledim ama sonuç olarak hiç birşey olmadı böyle son haftalarında bu durumu yaşayasınız var mı varsa neler geçti başınızdan paylaşabilir misiniz?Şuan hala ara ara hafif çaplı sancılar hissediyorum tabii