Marayy Esraabulut sanmıyorum canım göğüslerim tas gibiydi söndü hep adet zamanı böyle oluyor hem olsa hemen çıkardı sonra neden çıktı anlamadım
Gizemmmmmmkync Marayy canım sabahtan git bi kan ver kesin sonucu alırsın bize de güzel haberler verirsin inşallahh
Marayy Gizemmmmmmkync yarın testim koyulaşırsa veririm canım yoksa üzülürüm ve artık daha fazla üzülmek istemiyorum
Mevaaaa5555 Marayy seni çok görüyorum buralar da canım benim aynı benim gibisin rabbim sana bana ve tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah umutsuzluk yok dua var sakın umutsuz olma 🥰🙏🙏🙏
Marayy Mevaaaa5555 ben olmaya olmaya umutsuzların artık ama ufak da olsa o az bi umut oluyor içimde üzülmemek icin kaptırmıyorum kendimi çok canım
SecilM Marayy canım sabah ilk idrarla yap. Bence netlik kazanır. İğne etkisi falan kalmamıştır artık. En doğrusu sabah ilk idrae, ardından kan.
Sxbmd Uadmr ben kullandım adetin 15 gününden 25 gününe kadar,yani 10 gün günde 1 defa,son 4 5 ay bu ilacı kullanıyorum zaten
Marayy SecilM yarın sabah denicem varsa çıkar zaten yoksa kan vermicem adetimi beklcm test de yapmam artık
SecilM Marayy nasıl istersen. Rabbim hayırlısı ve sağlıklı ise nasip etsin inşallah. Kayıp çok daha zordur Alllah korusun. Hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum 🤗