Nurdaaann Benimde adetime daha 1 hafta var ama sürekli kaşık ağrım ve bel ağrım var bir de başım ağrıyor halsiz hissediyorum kendimi sürekli gözlerim de ağırlık var iki gündür bilemedim siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Symsglm Karadeniz61 böyle grip olmadan önceki hâl gibiydi benimki. Gün boyu halsizlik, hafif baş dönmesi, sersemlik, iştahsizlık gibi. Hatta grip olucam heralde diyordum sürekli. Meğer şifayı çoktan kapmışım 😂😂
Gulcangzl16 Karadeniz61 adetime bi hafta vardı kaşık ağrısından kıvranıyordum ☺️ Aynı regl olacakmışım gibiydi
Nurdaaann Karadeniz61 çok fazla test yaptım onun için bu kez çekiniyorum yapmaya kendime sürekli hayır adet günün geciksin diyorum ama düşünmeden de edemiyorum ☹️
nuryadaperi Karadeniz61 ben hiç birşey hissetmedim bulantım kusmam baş dönmesi koku hassasiyeti ağızda metal tat falan hiçbirşey olmadı. Sadece hafif halsizlik sürekli uyuma isteği vardı onunda yorgunluktan falan olduğunu düşünmüştüm.... ta ki adet günüme kadar hiç hamile olduğumu düşünmedim. Adetlerim genelde şaşmaz günü gününe gelirdi çok nadir bir iki gün sarkardı o yüzden adet olmam gereken gün sabahtan adet olmayınca yoksa ? Oldum ama yine de bir hafta geçene kadar bekledim yani bir hafta gecikene kadar 8. Gün de adet olmayınca test yaptım ve öğrendim... şimdi 9+6 olduk çok şükür 🙏🏻
Gulanelis Karadeniz61 bence çıkar ona göre erken gebelik testleri var en azından öğrenmiş olursun gebeysen ona göre işini gücünü yaparsın canm
Karadeniz61 Gulanelis negatif çıkmasından korkuyorum testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok bi kere 9gün gecikti ama belirtim yoktu test aldım negatif ve o akşam regl oldum😔
Yagmur2020 Karadeniz61 adetim 1 gün geçmişti içime doğdu test yaptım hamile oldugumu öğrendim ondan sonra kusma vss