gmzmg Yer temizleyici kokusunu evin diğer ucundan almıştım. Yumurta kokuyordu, her şey kokuyordu. Sabah Adetime 2 gün varken test yaptım, çıktı.
Esraorhan Benım de ay ortası bel ağrısı oldu, sonra aşırı bi üşüme, gece huzursuz uyku sonra adet günüme bi iki gün kala göğüslerim şişti ve adet sancısı çektim bildiğiniz, ama şimdi 20+5 iz 😍 Allaha şükürler olsun,isteyen herkese versin
Ponciginannesi_ Karadeniz61 kasıklarımda ağrı vardı adet ağrısı gibi. Ve kafamı yerden kaldıramıyordum aşırı yorgun hissediyordum
Edafr Karadeniz61 aynen canım bende öyle dün test yaptım negatif ama adet olmadım daha hiçbir belirtim yok bakalım.hayirlisi yinede çokta umutlanmyorum
04052016mh Karadeniz61 adetimden 10 gün önce göğsümde aşırı bir ağrı hassasiyet hissetmeye başladım 1 hafta önce de kan verdim düşük bir değerle öğrendim başka belirtim yoktu 😊 hatta eşim kan vermeye giderken birşey yok Boşu boşuna gidiyoruz demişti 🤷🏽♀️😊😊
Haticeakks İştahım açıldı hayvan gibi yemeye başladım ki benim asla iştahım olmazdı yeni evlenmistim ve ilk gün korunmadim sadece diğer günler hep korundum ihtimal vermedim hiç hamile olacağıma farklı olarak goguslerim çok hassaslasti dokunamiyordum aciyordu tabi korunuyoruz diye rahatım buz gibi kolalari içiyorum yaz ayindayiz kosturuyorum oraya buraya neyseki rabbim korudu kuzumu adetim bir gün gecikti içime şüphe düştü öylesine test aldırdım eşime yaptım ve kopkoyu iki çizgi ağzım açık kaldı hiç beklemiyordum ama iyiki olmuş rabbim olmayan herkese nasip etsin
Haticeakks Karadeniz61 evet ama erkenden oldu şimdide erken gelmek istiyor ama lütfen erken gelme oğlum diyorum gününü bekle ♥️
Gulanelis Karadeniz61 bence çıkar ona göre erken gebelik testleri var en azından öğrenmiş olursun gebeysen ona göre işini gücünü yaparsın canm
Bayaz1995 Karadeniz61 ben onceleri hep akşam kusuyordum bulantilarim başliyordu sonradan ama sabahlari başladi🤣🤣başka agizda farkli tat nebileyim yemek yerken tat hiss etmeme ve.s gibi şeyler yaşamadim hiç löp löp yiyordum🤣🤣
Sinemneset Karadeniz61 adet olacak gibi ağırlarım vardı oldum şimdi olacam diye diye baktım olmadım ağrılar aynı hiç fark yok 3 gün geçti yaptım mide bulantım 6. Haftada başladı şu an 11 hafta hastanedeyim 2 güne bir serum yiyorum geçmiyor asla
Sinemneset Karadeniz61 öyle zor ki ama bir hafta varsa test yapmayın çıkmaz yani çok nadir çıkıyor bide geç döllenme varsa kan testinde bile çıkmıyor en az bir gün geçmesini bekleyin çünkü ben yapmıştım adet olmadan 4 gün önce öylesine çıkmamıştı ihtimal vermiyordum çok şaşırdım