Mamayl Merhabalarrr bayanlarr🙋🏼♀️ 24 haftalık gebeyimm ama çok aşırı göbeğim çıkmadı var ama 6 ay bitirmiş gibi değill midem yanıyorr. Düz felan yatıyorum rahatlıklaa sizin nasıl gidiyor ???😍😍
Bhrygz Valla ben kilo almadığım için direk göbeğim çıktı kızlar böyle toparlak çok büyük değil ama anlıyor insanlar 🤗🤗 bi kaç gündür sırt ağrısı çekiyorum var mı benim gibi 🤔
Mamayl ckmztgc canımm onu doktoruna bi sor istersen geçen aylarda yaşanıyır ama bu aylarda normal değil gibi
Mamayl Çok oturunca benimde çatı kemiği ağrım oluyorr Ve mide yanmam deli gibi başladı zamanda geçmyorr sanki yaaa
dilanisanci Bende ayni sizdenim sadece ek olarak bir kaburga agrisi sag tarafimda surekli 😔 Ama bunada cok sukur Allahima 😊🙏🏻
mom2be 24+3 6 kilo aldım bile, ama hamile olduğumu söylemesem anlaşılmayacak derecede göbeğim, muhtemelen iç karnımız geniş kızlar
Fucshbau Daha yolun yarisindayiz ama doğum yaklaşmış gibi hissediyorum ya. Bı şişlik bı sancı falan. İki üç gündür kusmalarim arttı tansiyon düşmesi yaşıyorum normal mi acaba bunlar bu haftada