Sksdmr10 Kızlar ıkı gündür bel ağrısı yaşıyorum eskidende leğen kemıgım agrırdı ama şuan bel agrısından ne sağa sola yatabiliyorum ne düz sizde durumlar nasıl?
Medineygn Sksdmr10 bizdede durumlar aynı bel ağrısı yetmezmiş gibi kasılmalar çıktı bide gelseler Allahin izniyle bı
tansuyalman Sksdmr10 benimde bel ağrım çok oluyor ama yorulduğum için sanmıştım demek ki bu haftalarda normal
Medineygn Sksdmr10 ozlellikle geceleri adet sancısı gibi oluyo bele vuran bı ağrı ve kasık ağrısı,bebek bı yere toplanıp sertleşio bugün hep taş gibiydi karnım çok fazla kasilmalarım olduğu için sıkı takipteyiz bizde
Crnis Mide yanması İçin doktor bir şurup verdi. Adı: Rennie Duo. Aylardır çekmişim bu derdi boşuna dedim. 3 gündür hem geceleri hem de gündüzleri çok rahatım. Çok şükür.
Cgclskn Crnis Aynı ilacın çiğneme tabletini de öneririm. Günde 4 adet kullanabiliyorsun. Sayesin de hiç yanma çekmemiştim. Maalesef İlacım iki gündür bitti ve yanmanın ne olduğunu anladım.
Terspektif Sksdmr10 valla benim 12 haftadan beri kuyruk sokumu ağrısı var geçmedi geçmiyor bazı günler sırt ağrısı çekiyorum. Ayyyy çok zor zanaat bu hamilelik 😂
Medine_1992 Terspektif canım hatırlıyor musun ilk zamanlarda vardı kuyruk sokumu agrımız benim 4 aydan sonra tamamen bitti garip bir sekilde 🤷♀️
Bahar33 35 haftalığım bel ağrısı bende de var temizlik yaptığım günler daha da yoğun oluyor bel ağrım,doktorum normal vücudun ağırlık merkezi değişti çünkü dedi
Esrayksl Sksdmr10 36 haftama girdim şuan bel ağrısından duramıyorum bu iki gündür arttı sebebi nedir hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😔
Terspektif Medine_1992 ayyy evet canım hatırlıyorum sende de vardı. Valla benim hiç geçmedi günlerce sadece yatıp dinlenirsem geçiyor ama az bişey yürüsem iş yapsam yine aynıyım 😔
Bahar33 Serenty 😬😬 haklısın canım, doktorlara göre çoğu şeyimiz normal 🤣🤣 ama şu var ben çok kilo aldım hamileliğimin başından beri doktorum kontrollü gitsen bu kadar olmazdı ağrın dedi
Medine_1992 Terspektif tüh zor bebeğim ya belkide benim dönmesi asagı baskı yok diye agrım sızım yok bakıyorum bu haftalarda herkesin agrısı sızısı var bende tık yok şükürde ben dönmediği için rahatım sanırım midemde yaşıyor oğlum 😁
Terspektif Medine_1992 belki de ondandır bebeğim bende çatı ağrısı dedikleri de var yani eskiden yatarken sağa sola dönerken ağrım olurdu hafta ilerledikçe ayağa kalkarken filan da oluyor
rabiaa_ Sksdmr10 Bende 35+3 hic bel ağrım yok kasiklarimda adet sancısı gibi sızı oluyor sadece arada
Mervee58 Sksdmr10 36 haftalığım arada sırt ağrısı oluyor😣 bel ağrısı ise çok ayakta kalırsam yorulursam oluyor
Pinarx9 Eskiden iş yaptigim için belim agrirdi artık durduk yere birşey yapmadan ağrı giriyor kasılmalar da daha çok artiyor