Yusufakardes Kumsaln_annesi ben varım 26.haftadayım kızım olacak inş eşim memur aşkalede ikamet ediyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂siz. K a. Ç. Haftalıksınız🙃
_2prensesannesi_ Kumsaln_annesi Erzurum degil ama yakin yusufelindenim kontrollere ve doğuma oraya gelmek istiyorum devlette ilgi alaka nasıl doktor öneriniz var mi özel hastane kaç tane orda doktor oneriniz var mi banada yardımcı olursanız sevinirim 😊
Pearly Rabia-b unvde de doç. ömer erkan yapça ya gıdıyorum. 24+4 olduk. Sız hangı doktora gıdıyorsunuz
Kumsaln_annesi Bende kayakyolunda oturyorm kızlar Buharada demet hanıma gidiyorum 23 yaşındaym bi kızım var 3 buçuk yaşında oğlusuma hamileyim 17+5 günlük
Yusufakardes Pearly görmemişim bu mesajınızı üniversite hastahanesinde Doğum ücreti nasıl oluyor peki bayan bi doktor olsa bende tercih edeceğim çünkü Buhara nın doğum ücreti çok fazla
Kumsaln_annesi Pearly özelmi bu doktor canım geçen gittim üniversite hastanesine bi doktor vardı bayan çok ilgisizdi doktor seçme imkani gibi biseyde söylenmedi ne bi ultrason görüntüsü ne bi bilgi hicbisi vermedi baktı tm 1 ay sonra gel dedi okdar hiç beğenmedim
Zynpth Pearly Pearly merhaba bende erzurumda yaşıyorum ömer beyr gitmeyi düşünüyorum memnunsunuz çok doktor dolandık bir sorunum yok ama Allah izin verirse ikizlerim olacak biraz daha tedirginim
Yusufakardes Pearly valla fatma aydına gittim 2kere herkes zeynep hanımı çok övdüğü için son muaneye de ona gittim ikiside çok ilgili kararsızım ikiside çok naif insanlar