Dilek_4411 @edward#Lina ismi, Haşr sûresinin 5. ayetinde geçen “lîne” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı”
Nil35-5 Ftsctn_20 herkes lina koysun. Adlarıyla uzun ömürlü sağlıklı bebeler olsn hepsi. Tek duamız bu. Kendi arkadaşlarımdan da var maya koyan:)😊bana komik geliyo:)neyse Allah rahatlık versn. İyi geceler cnm :)zorla uyumaya çalışayım 😘🤲🏻🙈
Ftsctn_20 Nil35-5 Aynen önemli olan tüm bebislerin sağlıklı olması 😍 sana da iyi geceler umarım uyursun 😊😊
Caglagul96 Benimde kızım olcak ve adını asmin lina yapcaz asmin eşim istedi linayı ben istedim asmin kürtçe bi isim anlamı dağ çiçeği demek
kbrakuru edward cennetteki yumuşak hurma fidesi anlamına geliyor ve kuran'ı kerim'de geçiyor . Bizde kızıma Lina ismini koyucaz sadece tek isim olarak yanına baska isim düşünmüyoruz .
Gulsevin Ftsctn_20 Sene olmuş 2020 ayşe ahmet falan koysam 18 ine basar basmaz değiştirir herhalde çocuğum bu demode isim ne diye 😅
Deletedmom124 Gulsevin siz bu düşüncede iseniz çocuğunuza vereceğiniz ne olabilir sizin gibi insanlara balon havası deniyor fist diye sönüyor
Ftsctn_20 Gulsevin Siz Vesta koyun bakın aşırı modern bir isim 18 yaşına girdiginde yatıp kalkıp size teşekkür eder .