zlemYeilyeniceTop cansuece vazelinde kimyasal var diye biliyorum iyi gelmiş olabilir ama bebişe zararı olmasın yoksa her kremi kullanırdık bebe yağı bu yüzden yaygın ve bitkisel yağlar yine de siz bilirsiniz tabi önemli olan nemlendirmek zaten
cansuece zlemYeilyeniceTop elbette bebeğe zararı olacak birşey kullanmam 😊 araştırıyım etrafımda kullananlar oldu kötü bir etkisi olmadı dediler.biooil kullanıyorum artık zaten 😊siz ne kullanıyorsunuz ?
TubaMustafaDurmaz Kızlar doktorların dediğine göre;Çatlak oluşumumun 1. Nedeni genetik 2. Nedeni fazla ve hızlı kilo artışı ben oluşmaması için özellikle duştan sonra zeytinyağı yada nemlendirici kullanıyorum şuana kadar çatlak oluşmadı inş da olmaz ☺☺
zlemYeilyeniceTop cansuece ben bebe yağı başladım. biooil alabilirim merak ettim bir kutu da onu kullanırım kardeşimde yurtdışından getirecek çatlak yağı ilk hamileliğimde de kullandım hiç çatlağım olmadı onlarlada kapanışı yaparım heralde cnm ☺
LittleMan zlemYeilyeniceTop gratis den almıştım canım iki boyu vardı deneme amaçlı küçük boyunu aldım ben . 25-30 tl arası bişidi fiyat
cansuece zlemYeilyeniceTop biooil ne güzel yağlandırıyor kokusuda hafif ve güzel 😊ben çok sevdim bide etkisini görürsem süper olur 😊