Burcuk Bende bebe yğı kullanıyorum ama kılları büyüttü sanki.. uzattı. Göğsüme sürmüyodum sağ göğsümde çatlaklar oluştu 🙁
Burcuk Bende bebe yğı kullanıyorum ama kılları büyüttü sanki.. uzattı. Göğsüme sürmüyodum sağ göğsümde çatlaklar oluştu 🙁
cansuece OlgaArslan banada hepsini karıştırma dediler tercihimi biooil den yana kullandım bakalım ne kadar faydasını göreceğim
reflesha zlemYeilyeniceTop ben body shop body butter kullaniyorum coconatli olani acaip nemlendiriyor ve güzel kokuyor
merveyeni Badem yagı kullanmaya basladım ama bio-oil i de cok tavsiye eden var merak etmiyor degilim 🙊
Senayuzuntass Bn bio oil kullandım kızlar ama hıc faydası olmadı çok fazla catkaligim oldu özellikle göğüslerimde 29+5 günlük bir haftadır da karnım catliyo 😭
Tusemeda A101 de denk geldi,Badem yağı aldım 3.50 tl idi . Vaselin markanında kakao yağını aldım sabah badem gece kakao sürüyorum 😂😂
cansuece zlemYeilyeniceTop araştırayım da kullananların çoğu iyi dedi.sadece vazelin kullnanlar da var .bakalım deneyeyim bi
zlemYeilyeniceTop cansuece vazelinde kimyasal var diye biliyorum iyi gelmiş olabilir ama bebişe zararı olmasın yoksa her kremi kullanırdık bebe yağı bu yüzden yaygın ve bitkisel yağlar yine de siz bilirsiniz tabi önemli olan nemlendirmek zaten
zlemYeilyeniceTop cansuece vazelinde kimyasal var diye biliyorum iyi gelmiş olabilir ama bebişe zararı olmasın yoksa her kremi kullanırdık bebe yağı bu yüzden yaygın ve bitkisel yağlar yine de siz bilirsiniz tabi önemli olan nemlendirmek zaten
Liva Sebamed krem ile acı badem yagı kullandım birlikte. Hıc catlagım yok suan. Ya yapım bu yada bunlar işe yarıyo
Mukaddes zlemYeilyeniceTop İnternet üzerinde sipariş vermiştim. Shiffa home markasının güvenilirliğine inanıyorum yağlar hususunda. Dediğiniz gibi kendimi yağlı pehlivanlar gibi hissediyorum son zaman 😂
cevriyetoy zlemYeilyeniceTop bir kere eğer catlayacaginiz varsa ne surerseniz surun catliyorsunuz. Burda genetik faktör etkili. Ama bunu en aza indirmek için bol su tüketimi en başta onemli. Yağ olarak ben biooil kullanıyorum suan 24+3 teyim yaklaşık 2 aydır.kullanıyorum henüz birseyim yok. Ama ne olur ilerleyen zamanda bilemem. Biooilin en önemli özelliği içerisinde hiç kimyasal olmadan gönül rahatlığıyla kullanabileceginiz bir ürün çünkü ciltten emildigi için icin kimyasal icermemesi gerek.
zlemYeilyeniceTop cevriyetoy ilk gebeliğimde çatlamadım şükür ama çok yağlandım düzenli su yu zaten elimden düşürmüyorum bebiş için enfeksiyon için daha ne kadar içebilirim bilmiyorum teşekkürler 🙏🤗