Sedef-mus Pinarx07 ayy evet baya sıkıntılı olmus ama bundada bir hayır vardır insallah senin icin hayırlı bir karar verirsin
Elifcan1221 Şu an 11 haftayım ve inanır mısınız bulantılarım yeni başlıyor ama ölüyorum sürekli kusma ve bulantı mahvoldum psikolojim bozuldu gözümden yaş geliyor resmen ya
Sedef-mus Esradua doktorum banada o ilacı verdi ama be primal kullanıyorum bir ise yaramadı bugün o ilacın serumu yapıldı o bile ise yaramadi
Esradua Sedef-mus ozaman sabretmekten başka çareniz yok daha yolun başında sayılırsınız genellikle 14.haftada geçiyor .
duygusm Sedef-mus Bulantı çoksa ilaç kullanmaktan başka çare yok. Ben 25. haftaya kadar kullandım ama 20. haftaya doğru baya ferahlamıştım.
Sinem67 Sedef-mus benim 3 ay bittikten sonra gecti bayag zayflamıştım. Pçdr prillam dye ilaçla cok az yiyeblyrdum doktrnza Bi sorun yemeye calısın. Sadece meyve yiyp uyuyrdm
Sinem67 Sedef-mus gece için diye yazyr ya yatarken Bn öyle yapmadm. Cnkü gece ne yapayım ilacı sabaha etkisi gecyr onun. Yemek yemeden yarım saat önce içtm bişe yemeye calıstm bir dilim bile olsa. Szde öyle deneseniz. Kokusuz tatsz seyler secin midenize agr gelmesn
Handeylmz Sedef-mus prilam diye bi ilaç yazdı doktorum 29 haftalığım hala kullanıyorum faydasını çok gördüm ilk zamanlar bende çok kötüydüm
Visenya haftaya kadar o iğrenç mide bulantısı hissi vardı sürekli. 15. haftadan sonra sihirli değnek değmiş gibi geçti birden. Geçecek merak etmeyin 🙁
Melike_sare57 Bende 8 haftalığım aşırı mide bulantım oluyor ama nadiren kusuyorum kusunca rahatlıyor miden enazından ama herzamsn kusamadıgım için o bulantı beni mahvediyor