Lfrgdn Gelin birlikte bekleyelim 🙏🏻 kimler cift cizgi görecek kimler adetle geçirecek son 6 gün kızlar belirti varmı? belli olan var mı? Yumurtlamaları ne zaman gördük sohbet edelim birazda 🤗
Slna Lfrgdn ben bugün kan verdim doktor negatif dedi... 7 şubat bat. Ama kafam karıştı biraz bazı arkadaşlar sonuç değişebilir, geç dollenmedir vs. Dedi. Bi arkadaş 5 gün kala negatif denilmiş adet günü de pozitif denilmiş.
Mathteacher Lfrgdn benimde 8 Şubat. Bel ağrım ve akıntım çok fazla. Sanki adet oldum olacakmış gibi hissediyorum . Sabırsızlıkla bekliyorum. Sen de ne var belirti olarak canım?
sumosgoksu Lfrgdn 14 şubat çok hastalandım acile gittim kan verdim yoktu ama adetime 14 gün vardı eşimde şehir dışında olmaz artık herhald
Ecmelbeyza Lfrgdn benim de bat 7 Şubat. Adete 6 gün kaldı . Ben adete 7 gün kala sabah test yaptım negatif çıktı . Ve çok üzüldüm . Belirtim Yok hiç. Sadece göğüs hassasiyeti o da çok değil her zamanki gibi 🙇🏻♀️
Lfrgdn Slna dur bakalim bekle belki sende gorursun canim 🙏🏻 daha 6gunumuz var bi adet gununden bir gün önce test yaparsn bide adet gunu gelmezse elbet birinden birine netlesirdir 🤗 insallah bekleyen herkese nasip olur bol cift cizgiler
Lfrgdn Mathteacher Valla hic deme asiri akinti ve bu ay asiri ama oyle boyle olmayan bi bel ağrım var adeti bu ay bende erken bekliyorum eger gebelik olmazsa oyle gbime gelyo pek umitlenmek istemyorum
Lfrgdn sumosgoksu bizimde oyle oldu arti yumurtlama gununude bi gunde olsa degerlendirebildik nasibe bakalim artik
Sxbmd Beninde 7 şubat,ama düzensiz adetlerim,çatlatma iğnesinin de 14 günü bugü.test yapsam çıkar mı acaba? Ve hiç bir belirtim bile yok
Lfrgdn Sxbmd 14. Gund normalde cikiyor diye biliyorum kanda ama igneden sonra ki sonuçları bilemiyorum valla canim
Lfrgdn Tugceecikk sizin varsa 4 gun kalmış adete bi bakabilirsiniz idrarda çıkma ihtimali var artik yada yarin ilk idrarla yapabilirseniz daha net cikabilir
Lfrgdn Sxbmd hepimizde var o sorun ama yapmadan da bilemeyiz ki sahsen ben cok merakliyim 🙄 sanirim ben bekleyemezdim