Kbrbydk Glzr123 rahim ağzında dikiş var kuzum önceki gebeligimde erkenden açılma olmuştu. Bunda da olmasın diye diktiler. Senin neden erken doğum riski var?
Cnsmsl Poncikveannesi ne güzel size iyi gelmiş benim ilacımın ismi ostelo formula acaba daha iyi magnezyum ilacı var mı senin ismi ne canım bende gece artık yatakta duramıyorum kalkıyorum
Poncikveannesi Cnsmsl magnorm vermişti doktor memnunum hiç değiştirmedim bide onu dene kramplar çok feci gece gece çok can acıtıyo
ezoterik Cnsmsl ben velbon kullaniyorum cnm magnezyum+kalsiyum+d vitamini takviyesi tavsiye ederim ben 23.haftamda baslamistim o siralar da prof.takibindeydim o önermişti
Busra_karadag Adves_m acılöanızı Altan muayene ile mi soyledi ler yoksa normal muayenede anlaşılıyormu bide açılmanız oldugunu hissetinzmi
Adves_m Busra_karadag Ben böbreğe takılan stent den dolayı olduğunu sandım sancının ama acile girer girmez çatı muayenesini yapıldı belki de ozmn açıldı 1cm.. Anlamadım hiç🙄
nilly Glzr123 31+3 mide yanmasından geberiyorum arkadaşlar. Bi de yürürken alttan sancı giriyo son zamanlarda.
Glzr123 nilly ayyy o mide yanması bende de başladı bide erken dolum riskim olunca sürekli yatıyorum ondan herhalde maden suyu iç biraz rahatlatıyor
01merve14 Glzr123 bugün tam 32. Haftayız bizde kızımla 😊kıyafetleri nevresimleri yıkanıp utulendi dolaba yerleşecek ev temizlenecek vs. 5 haftanız var doktorum 37. Haftada alırız dedinasip olursa🙏🙏
Nurmur 31+1 den selamlar. Bacak agrilari icin magnezyum icin icinde kalsiyum d3 falanda var osteocare ismi. Gece yatmadan iciom.
Gizeminik Glzr123 daha vurulmadı ama pazartesi kontrolüm var büyük ihtimal vurucaklar.. rahim ağzımı kontrol ediyor sürekli bakalım hayırlısı🙆🏼♀️
Zeybep-bilgic_ 31+1 olduk çok şükür herşey yolunda bol bol tekme yiyorum 😍😍rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin