Gizeminik Glzr123 daha vurulmadı ama pazartesi kontrolüm var büyük ihtimal vurucaklar.. rahim ağzımı kontrol ediyor sürekli bakalım hayırlısı🙆🏼♀️
Poncikveannesi Cnsmsl magnezyum içmezsem banada gece boyunca kramplar giriyo gece yatmadan 1 saat önce falan magnezyum içiyorum bi kaç gündür unutmamaya dikkat ediyorum çok şükür kramp yok ama uyku da yok dön dön dur
Cnsmsl Poncikveannesi ne güzel size iyi gelmiş benim ilacımın ismi ostelo formula acaba daha iyi magnezyum ilacı var mı senin ismi ne canım bende gece artık yatakta duramıyorum kalkıyorum
Aleyalmina Hayat dogru diyosun bugun 2 gibi izmir tire devlet hastanesi hakkında post açyım 1 allahın kulu bilr bakmafı başlıkta kaynana yazması gerrkiyo sanırım
Mehricik Glzr123 31+3den herkese selamlar erkenndogum rsiki korkusuyka 34 haftayi dabirsizlikla bekliyoruz
mervella Glzr123 31+4 ten selamlar 🙋🏻♀️ Hazırlıklarınız ne durumda ? Ben yarın kıyafetleri yıkamayı düşünüyorum ütülerim 34 haftamda da hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum nasipse.
Busra_karadag Glzr123 neden erken dogum riskiniz var agrımız mı oldu sancı faln benimde erken dogum riskim var da 29 haftalık hamileyim ben