dilanozkn Deletedmom317 100u görmüş insanim 🤣 en son 1 ay önce 20ye düşmüştü 10 gün sonra yeniden bakilicak bakalım
Deletedmom317 dilanozkn benimde 15 e düşmüş. Temizlenmesi için sıfırımı görmesi lazım dr a sormayı unuttum
dilanozkn Deletedmom317 sanırım canım tam bi fikrim yok 8aydie hiç sıfıra düşmediği için bende ama doktorlar çok korkuttu beni erken doğum felan diye de üreme çıkmadığı taktirde lokositin değeri pek önemli değil dedi doktorum
Buse62 Deletedmom317 sıfırlanması lazm degil galiba benm 6 çıkmıştı lökosit doktor normal dedi ben idrar kültürü verdim üreme çıkmadı
Nml06 Oranı hatırlamıyorum da enfeksiyon geçirdim 🤦🏼♀️ Aslında çok dikkat ederim ama 😔 munurol diye tek kullanımlık ilaç verdi, geçmeyince cefaks kullandım antibiyotik b kategorisinde imiş hamileler içebilirmiş,3 defa kullandım sonra geçti🙏
morcilek Deletedmom317 sağlık ocağı hafif enfeksiyon var dedi kendi doktorum her gebede görebileceğimiz bi değer sıkıntı yok dedi ama vajinada batma hissi gerçekten var bilemiyorum bol su içiyorum sadece
dilanozkn Deletedmom317 inşallah canım ben çok çektim ağrı akıntı derken erken doğum düşük riski kafayı yemek üzereydim gecmiyidy şükür az kaldı sağlıkla hi helse oğlum nasıl rahatlicsm
Deletedmom317 dilanozkn bol suyu ihmal etme dedi dr cnm. Sende dijkat et bol su iç inşş bidaha yükselmez
SezenCalci Kızlar bende batma hissi var 11 haftalık hamileyim tamcef diye bir ilaç verdi suda eritilip içiliyor ama kesinlikle kokusundan kullanamıyorum kullanır kullanmaz midem alt ust oluyor :( bu gece fitil kullanıcam inşallah gecer🙏🏻
Buse62 Deletedmom317 geçen ay yaptırmıştım tahlil 10 gün sonra yine yaptırıcam inşallah artmamıştır biraz sızım oluyor bol su içmeye çalışıyorum bende senin 15 de yüksek degil aslında üreme çıktımı idrarında idrar kültürü vermiş miydin
aksu5334 PINAR92 benmde 56 çıktı daha tahlil vermedim ama sanmıyorum geçtiğini pazartesi bakalım nolur