Merhaba doktorum bebek ters bu yüzden hareketlerini hissetmeyebilirsin dedi bunu yaşayan var mı 19. Haftamıza girdik

fadimeozbas canım doktorun ne dedi benimde 34 ters hala bende az hareket hissediyorum 32 de tersti yarın randevum var dönmüştür inşallah ama sanmıyorum

@Medine_1992 Hareketlerini nasıl hissediyorsun kuzum, rahime tekme atıyorsa iteliyorsa tersttir hala doktorumla randevum çarşamba benimde 33+3 de olacağız bende sorucam genelde bebeklerin %96 sı bu haftalarda dönüyormuş %3 ü dönmüyormuş🤷🏻‍♀️ Bizimkiler istisnalılar😄 doğuma kadar zamanı var diye duydum döner diyorlar ama yeri daraldıktan sonra daha zor olacak

fadimeozbas canım tekme tarzı değilde itmelerş hissediyorum eskiden o kadar hareketliydi ki şimdi malum popo üstü oturunca yerini kendi kendine daraltıyor ben 34+2 yarın dönmediğine eminim çünkü başı taş gibi midemde 😁 36 ya kadar bekleriz dedi doktor ümidim yok

@Medine_1992 Benim ki de bu pozisyonu çok sevdi sürekli böyle ya hiç dönmicek galiba🤦🏻‍♀️ Ve bu pozisyondayken bi taraflara yaslanmasını ve aşağıya vuruşunu hissediyorum🙈

fadimeozbas benim hep sağımda canım sezeryan olmak hiç aklımda yoktu ama hayırlısı neyse o olsun artık yarın görecez 😘

31.haftadayım benimki de makat geliş ama çok şükür gayet hareketlerini hissediyorum demek bide düz olsa neler yapcak benim tosuncuuum😂

Nesizade05 banada aynısını dedi doktor . ters olduğu için akıntın fazla olur.kasık ağrın olur dedi bizde 20haftalıktık kasık ağrım oldu gerçekten akıntı m çok değil ama. hareketlrinide gayet hissediyorum. özellikle bişeyler yiyince oynuyor. o sonradan dönecek merak edicek bişey yok bence

ebebegm bende hissediyorum evet kasık ayrım benim de oluyor bak doğru ayrıca arada lekelenmelerim oluyor açık kırmızı:(

Nesizade05 açık kırmızı mı o normal değil doktoruba sor. o akıntıya girmez .sarı beyaz olursa akıntıdır