Merhaba doktorum bebek ters bu yüzden hareketlerini hissetmeyebilirsin dedi bunu yaşayan var mı 19. Haftamıza girdik
19. Hafta bebek ters
@Nesizade05 33. Haftamdayım hala tersken hareketlerini hissetmem zorlaşıyor🤷🏻♀️
Nesizade05 ters derken canim kafa asagida ayaklar yukarda mi?
damlanne anlamadım ki oturur pozisyonda bebek ters dedi o kadar
fadimeozbas canim ters nasil oluyor aciklarsan sevinirim
- Düzenlendi
@damlanne makat gelişi gibi düşün baş miden tarafında ayaklar vajina tarafında ya oturur pozisyonda durur ya bacaklar kendine çekiktir yads dümdüz durur öylece🤷🏻♀️
fadimeozbas tesekkurler canm
fadimeozbas canım doktorun ne dedi benimde 34 ters hala bende az hareket hissediyorum 32 de tersti yarın randevum var dönmüştür inşallah ama sanmıyorum
@Medine_1992 Hareketlerini nasıl hissediyorsun kuzum, rahime tekme atıyorsa iteliyorsa tersttir hala doktorumla randevum çarşamba benimde 33+3 de olacağız bende sorucam genelde bebeklerin %96 sı bu haftalarda dönüyormuş %3 ü dönmüyormuş🤷🏻♀️ Bizimkiler istisnalılar😄 doğuma kadar zamanı var diye duydum döner diyorlar ama yeri daraldıktan sonra daha zor olacak
fadimeozbas canım tekme tarzı değilde itmelerş hissediyorum eskiden o kadar hareketliydi ki şimdi malum popo üstü oturunca yerini kendi kendine daraltıyor ben 34+2 yarın dönmediğine eminim çünkü başı taş gibi midemde 😁 36 ya kadar bekleriz dedi doktor ümidim yok
@Medine_1992 Benim ki de bu pozisyonu çok sevdi sürekli böyle ya hiç dönmicek galiba🤦🏻♀️ Ve bu pozisyondayken bi taraflara yaslanmasını ve aşağıya vuruşunu hissediyorum🙈
fadimeozbas benim hep sağımda canım sezeryan olmak hiç aklımda yoktu ama hayırlısı neyse o olsun artık yarın görecez 😘
31.haftadayım benimki de makat geliş ama çok şükür gayet hareketlerini hissediyorum demek bide düz olsa neler yapcak benim tosuncuuum😂
Nesizade05 banada aynısını dedi doktor . ters olduğu için akıntın fazla olur.kasık ağrın olur dedi bizde 20haftalıktık kasık ağrım oldu gerçekten akıntı m çok değil ama. hareketlrinide gayet hissediyorum. özellikle bişeyler yiyince oynuyor. o sonradan dönecek merak edicek bişey yok bence
ebebegm bende hissediyorum evet kasık ayrım benim de oluyor bak doğru ayrıca arada lekelenmelerim oluyor açık kırmızı:(
@Medine_1992 Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun🥰
fadimeozbas canım bugğn gittim ve bebeğim dönmemiş hala 😪
@Medine_1992 Doktor ne dedi peki kuzum dönermiymiş ? Benim de 34 e dayandım ama dönmüyor hala 🤦🏻♀️
fadimeozbas canım ya bizim bebek çok kilolu zor gözüküyor dönmesi malesef ama bekleyecez dedi 🤷♀️
Nesizade05 açık kırmızı mı o normal değil doktoruba sor. o akıntıya girmez .sarı beyaz olursa akıntıdır