Aren1 38+3 ten selamlar 🤦🏼♀️ Kızlar doğumunuzun olması için neler yapıyosunuz tarçınlı su içtim hurma yiyiyorum çömeliyorum sürekli ebe 2-3 gün önce alttan muayene etti 2 cm açılman var dedi sancılarımda arada oluyo ama gelen giden yok 😩 sizde durumlar nasıl bi an önce doğurmak istiyorum artık 2 cm açıklığı olup bi kaç gün sonra doğuran var mı 😅
Guldenece_2525 Aren1 38+0 bende biran önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık..hiç belirti yok doktor bebek kanala inmiş dedi o kadar...
Minikmucizem_ Aren1 38+1 deyim bende. Ne sanci ne acilma var bende sende en azindan acilma var yuruyus merdiven falan ilerletebilirsn acilmani 😁
Aren1 Minikmucizem_ havada buz gibi yurtdışındayım ben insan yürüyemiyo evde bol bol hareket ediyorum
Gzd_ 38+4 doğmuyorlar arkadaş bende herşeyi yapıyorum birde o kadar dikkat ettim grip oldum bu hafta iyileşemedim de şimdi de iyileşmeden gelme diyorum 😁
Ssee1657 Bide benim ki 38+6 başı yukarı dönmüş ben napayım bu saatten sonra yürüyüşte işe yaramıyo doktor daha da dönmez dedi
merininyavrusu Benim oglumun bir an önce gelmesi gerek riskimiz var. Ahududu yaprağı çayı içiyorum, yürüyorum, ilişkiyi de önerdi Dr ve çık istemesem de sık sık yapıyorum. Gelmiyor. Ama gelmesi gerekiyor :( 37+4
Aren1 merininyavrusu bende şeker yüklemesi yaptım şeker çıktı on yüzden bebek çok kilo almadan doğsun istiyorum
BurcuYeniAnne 40+5 hala Doğum belirtisi Yok ben napayım . Suni sancı verecekler galiba . Çok mu kötü sancı yapıyor
Filiz_38 BurcuYeniAnne sunni sancı çok şiddetli zor ama inşAllah çektiğinize değer ve açılmanız olur doğum başlar. Çnkü bazı kişilerde açılma olmuyor kaç saat çekersen çek sancı dahi işlemiyor
Mdneeeozbkk BurcuYeniAnne bende 40 oldum bgun cnm bende okadar hareket ediyorum hurmalar yiyorum ama hâlâ tık yok bende korkuyorum gün verecekler die