Doktorum bebegin geriden geldigini söylüyor kendini yoruyormusum bebegim gelişmiyormuş zorla bana vicdan azabi cektiriyor ben inanmiyorum annem bizi ben ve kardeslerimi hep 2.500 kilo dogurmus cok şükür hicbirimizin bi sorunu yok ama doktor bebegim 35 haftalik kilosu da 2.730 gram yani illaki kilo alicak he almasa bile anasinin oğlu normal hep öyle olmus bizimkilerde durduk yere beni korkutuyor
35 haftalık olduk bugun doktor biras korkutuyor
Ya bebek kilolu doğunca ne oluyor sanki ? Benim kuzenim yeni doğum yaptı 3 kilo doğurdu. Bebeğin 40 i çıktı kaç kilo oldu dedim 5 bucuk kilo olmuş Düşünsenize . Alıyor yani bu bebekler çok panik olcak bişey yok.
Kilosu gayet yerinde aynı haftadadayız benim doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi bence korkmana gerek yok eğer aklın takılıyorsa farklı bi doktora daha git en azından için rahatlar ama ilk başta dedigim gibi kilosu gayet iyi
Doğumdan sonra alır her türlü sen canını sıkma 40haftalık doğan nice 2 kilolu bebekler var benimkiler 3,800 doğdu sonra eriyip aktılar şimdi dersin Afrika’da yaşıyorlar nasıl zayıflar bende küçükken öyleymişim çok zayıftım. arkadaşımın oğlu da bir avuç doğdu iki kat oldu maşallah yapıyla alakalı bence
Emos2424 35 haftada benım bebegım 2450 idi ve doktor cok iyi demişti
Emos2424 ya boşver takma kafana benım doktorumda 24haftalıkken 840gram önden gidiyor kılosu ne yıyon demıştı bana insan bi maşallah der
ZeynepDemiraglar deli doktorlar