• Gebelik
  • 35 haftalık olduk bugun doktor biras korkutuyor

Doktorum bebegin geriden geldigini söylüyor kendini yoruyormusum bebegim gelişmiyormuş zorla bana vicdan azabi cektiriyor ben inanmiyorum annem bizi ben ve kardeslerimi hep 2.500 kilo dogurmus cok şükür hicbirimizin bi sorunu yok ama doktor bebegim 35 haftalik kilosu da 2.730 gram yani illaki kilo alicak he almasa bile anasinin oğlu normal hep öyle olmus bizimkilerde durduk yere beni korkutuyor

Sefaat ben anlamiyorum ki bu doktorlar neye göre hesap yapiyor bebegim saglikli oldugunu düşünüyorum onu hissediyorum masallah hic durmuyor ama doktor ister istemez insanin moralini bozuyor

Emos2424 zaten tahmini bi kilo soyluyorlar baktiklari cihaza göre bile değisebiliyor cok asiri bi zayifliği olmadıği sürece kafaya çok takmayin bence doğunca zamanla alirlar kilo saglikli olsunlarda kilo alirlar Allhn izniyle

Emos2424 35 haftada bu kilo gayet iyi boş konuşmuş o doktor ben 38 haftalığım bebek 2600 yine de gerilik YÖK biraz küçük sadece diyorlar hiç korkma doğana kadar 3 kiloyu bulur zaten o

Ya bebek kilolu doğunca ne oluyor sanki ? Benim kuzenim yeni doğum yaptı 3 kilo doğurdu. Bebeğin 40 i çıktı kaç kilo oldu dedim 5 bucuk kilo olmuş Düşünsenize . Alıyor yani bu bebekler çok panik olcak bişey yok.

Emos2424 bende bugün gittim 36+0 da 2613 dedi kötü bişey demedi sadece çok kilolu bebek olmaz dedi ben normal istiyorum diye zaten daha iyi kilolu olmaması yeterki sağlıklı olsun canım benimki daha bile zayıf üzülme

Kilosu gayet yerinde aynı haftadadayız benim doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi bence korkmana gerek yok eğer aklın takılıyorsa farklı bi doktora daha git en azından için rahatlar ama ilk başta dedigim gibi kilosu gayet iyi

Emos2424 canm 35 haftalıkken şu kilosu bence çok iyi ben doğuma yakın 3 kilo zor ettim 😅

Doğumdan sonra alır her türlü sen canını sıkma 40haftalık doğan nice 2 kilolu bebekler var benimkiler 3,800 doğdu sonra eriyip aktılar şimdi dersin Afrika’da yaşıyorlar nasıl zayıflar bende küçükken öyleymişim çok zayıftım. arkadaşımın oğlu da bir avuç doğdu iki kat oldu maşallah yapıyla alakalı bence

Emos2424 canım benimkinde 35 haftalık ve kilosu 2723 dedi çok normal dedi korkma yanı 😘

Emos2424 ya boşver takma kafana benım doktorumda 24haftalıkken 840gram önden gidiyor kılosu ne yıyon demıştı bana insan bi maşallah der

Emos2424 ben 38 haftalik oldum 2700 kilosu neye gore gerideymis acaba benimkine bile geri degil minyon sadece diyor doktor.biz ölelim o zaman.hic takilma sacmalamis ya da isini bilmiyor