Dilara9 Haticerkan amin cok cok Aminnn saglikli büyüsünde kuzum baska bisey istemem 🙈♥️ Cümlemizin yavrusu Insallah
Ozqe_tolqa Dilara9 evet ya hemde sadece göbek basen fln yok hatta diyorlar erkek mi acaba cinsiyeti 🤣
__meczup__ Dilara9 haha benim ki sert değil pek o zaman benim kesin kendi göbeğim zayıf değildim ki zaten hamile kaldığımda da
hk0909 Dilara9 Canım ben şuan 12 haftalığım yavaş yavaş inmeye başladı 😊 8. Haftadan sonra şişmişti karnım gaz hissetmiyordum ama şişti yani o yüzden hamilelik göbeğin değildir o korkma 😂
Fesum Kupik canım bilmiyorum ki burada başka uygulama tavsiye etmek yasak mı ? solunum ve kegel egzersizlerini sayaçla yaptığım bir uygulama var , açıyorum balkonu mis hava sonra egzersiz 👍🏻
BusraVeli Dilara9 Canım bana da herkes gaz demişti ama gaz falan değil di sadece iç karnın küçük ondan öyle çıkıyor benimde 10. Haftada falan başlamıştı sertlik şu an 17+4 olduk hala da aynı karnım yavaş yavaş büyüyor ama
Nml06 Dilara9 o haftalarda gazdan ötürü bende 4-5aylık hamile gibiydim gazım gitti karnım eski haline geri döndü, normal yani ama aklınıza takılan bi şey varsa doktora sorun
Fesum Dilara9 canım bildiğim daha önce düşük , gebelik yaşadıysan olabiliyormuş . Doktorun normal demiş önemli olan o bizler için. İnşAllah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza alır / alırız , güzel günlerini görürsünüz / görürüz ♥️🌷
Dilara9 Fesum evet canim bi düsük yasadim bu benim ikinci bebegim Insallah Rabbim kucagimiza vermeyi nasip ederse güzel dualain icin sagol ♥️🙈
Ozqemrt Dilara9 slm canım benimde öyleydi 12.haftada doktorum çok cabuk buyudunuz dedi 18 haftalığım hiç inmedi gaz deil bebekmis iç karın dar suan kocaman daha çok zaman var naparım bilmiyorum bildiğin basket topu yani 🤣
Umutevi Benimdde 8 haftadan sonra inmeye basladi dedim ki bu siskinlik ve gaz cok normal degil mi arkadaslar inmesi 10.haftadayiz ve hic kilo almamisim
Medine_1992 Dilara9 inşallah senin için zor olmaz canım karnın çok erken çıkmış benim 25ten sonra çıktı şimdi o kadar büyükki nefesi zor alıyorum ne kadar az büyürse bizim için o kadar iyi olur ama işte ırsi mesele yapacak birsey yok 🤷♀️
Fesum Kupik https://www.healthline.com/health/pregnancy/top-pregnancy-exercise-iphone-android-apps#pregnancy-exercise-and-workout