Suheyla19A Ezgimelek benim ilk bastan beri plesanta on duvar diyolar ama hic bi riskini vs tek kelime etmediler eger rahim agzini kapatmıyorsa sorun yok diye biliyorum cnm
Ezgi05 Ezgimelek banada öyle dediler rahim ağzını tamamen kapatıyor dedi doktor ağır kaldırmak yasak cinsel ilişki yasak günlük işlerini yapabilirsin ama annem korktuğu için bana pek bişey yaptırmıyor bide kanaman olursa hemen acile git dedi asla alttan elle muayene olma dedi. Açıkçası sezaryen istemiyorum umarım zamanla yukarı çıkar
gmzmg Ezgimelek benim 11. Haftada plasenta aşağıda demişti doktor. Geçen hafta gittiğimde ( 1 ay geçmişti) plasentanın yukarı çıkmaya başladığını söyledi ki %80 gebeliklerde ilerleyen haftalarda bebeğin büyümesiyle çıkarmış zaten yukarı. çıkmasaydı ve öyle kalsaydı mecburi sezaryen olacaktım.
Rukiye2709 Ezgimelek aa ada dendi 25.haftada düzeldi normal doğum yaptım. Doktorunuzun dediklerin dinelyin ilişki keis likle yasak ağır kaldırmayın mümkün olduğunca uzanın ayaklarınızı yüksekte tutun yeterli ben progestan hap kullandım baş dönmesi yaptığı için fitil olarak kullandım ben. Pruloton iğne vuruldum çok şükür normal doğum yaptım ama sezeryan da olsa üzülmeyin. Bende kemik erimesi vardı normal doğuma bağlı sanırım omiriliği kırıldı şuan çocuğumu bile tutamıyorum bilsem sezeryan olurdum korkmayın sezeryan dan
Ezgimelek Suheyla19A 14 haftadayım kanamam oldu doktora gittim öyle belli oldu benimde hep yatçan iş yapmıcan dedi bide böyle olunca sezeryan oluyomuş öyle dedi bide bişey olcak diye korktum
Suheyla19A Ezgimelek senin ki baya önde o zaman canim benim kanamam felan hic olmadi suan 31 haftaligim yat vs is tutmada demediler her isimi yaptim yurudum gezdim hala ayni seninki farkli demek ki dikkat et surekli yatarsan yukari cikar plesanta diyolar
Basak34 Benim de 33+3 bebeğimin eşi önde doktor sezeryan olacaksın dedi direk, 12. Hafta da çok ağır bi kanamam olmustu🙁baştan beri ilişki falan yasak ve çok dikkat etmen gerekiyor dedi doktorum🤷♀️
Rukiye2709 Ezgimelek bend eo zaman çok korkmuştum korkma canım diyorum ya normal doğum yaptım ben. Ama dikkat et
Hatice_01 Benim 16 ci haftada dedi bana önde diye ama ultrasyonda görünce dedi kanama falan olmadı kesinlikle. Şuan 26 haftalık olduk yukarı çıkmış dedi düzeldi yani 30 haftaya kadar çıkıyormuş sikinti etmeyin
Aslannn Ezgimelek ben de aynı sorunla uğraştım 20haftadan 30haftaya kadar kanamalar ve hastaneye yatış sureclerim oldu çok şükür şimdi atlattık bebeğin eşi yukarı çıkmış 34haftamdayim üçüncüye hamileyim normal doğum yapmisdim ilk ikisinde bunda sezeryan olma ihtimalim vardı çok şükür bebeğin eşi yukarı cikdi normal doğum olacak