Leman0134 abilgili bende bugün girdim Nst ye yeditepe üniversitesi Koşuyolu hastanesinde özel sağlık sigortasıyla 100 tl
abilgili Sudeeali evet floryadaki medikalpark liv concept ve a sınıfı hastane diye geçiyormuş, fiyatları diğer medikalparklara göre de pahalı. Benim de doktorum orada olduğu için değiştirmek istemedim, artık son haftalar bakalım🤷♀️
Perilizmko52 abilgili ben de iki haftadır nst ye giriyorum ancak herhangi bir ücret ödemiyorum. Alınacak olsa bile aşırı ücret çıkarmışlar basit bir işlem için.
Azrazerin abilgili anladım zaren herkes kendi yorumunu yazmış sizde ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten bir daha aynı durumda tepki verirsiniz normalde muayene ücretine dahildir aslında ama sonradan ayrı ücretlendirirldi şimdide zamlanıyor ne yapıyorlarsa sanki 🤦🏼♀️ Cihaz kendi kendine çalışıyor
Anne71 abilgili Kırıkkale deyim nst ucretsiz muayene ise 100 TL 600 TL nedir ya pardon da kudurmuslar resmen
Sezinsenkal abilgili merhaba ben Çerkezköy de yaptırdim özel haatanede ücret almadılar sizin hangi özel sigorta ?
AybarsMomy abilgili dün gittim bende bursa medicabil hastanesi muayene ücreti 215 TL olmuş her gittiğimde değişmiş oluyor bu ara sinir oluyorum. 35 TL de nst ücreti verdik.
Nursenasya Kizlar hastane ismi yazmamissiniz esenler medipolde kac para acaba nst 30 haftaligim benimde nstye az kaldi
Nursenasya eleysu tesekkur ederim canim evet 110 tl muayne odedim gecen hafta nst merak ediyodum sadece tekrar tesekkurler.
MinelinAnnesi abilgili Özel sigortası olmayan ne yapacak?🤷🏻♀️ Ben daha girmedim 21 haftalığım ama merak ettim..