rabnaz6822 Smybgrack Kadir güzel isim ya😇şaban gibi değil ki😑benım kayınbabamın ismi Kadir olsa kesinlikle koyardım 💁🏻♀️
Alpzumra Smybgrack valla canım bende kayınpederimin adını koydum tek erkek cocuk eşim ve iki taraftan da ilk torun kırılmasınlar diye annemin istediği isim ile birleştirip koyduk eşim tamamen bana bıraktı bizde iki isim koyduk ama diğer isimde kayınpederimin ismide tek söylenmiyor ikisini bir kullanıyoruz hep
Alpzumra Smybgrack anlıyorum canım seni haklısın da şimdi istemediğin bir isim koyup yanına 2.ismi koyduğunda emin ol eşinin tarafı senin hangi ismi kullandığına bakmadan kahınpederinin ismini kullanacak ve daha cok sibir olacaksın eşinle bir olup yol bulmaya çalışın en iyisi
Dumery Herkes babasının adını koyuyorsa sülalede herkesin adı aynı o zamana böyle saçmalık mi olur asla kabul etmem dünyada milyonlarca isim var para ile de değil
Meriwa Smybgrack sen dua et de huyu suyu benzemesin boşver isme takılıp en güzel günlerini stresli geçirme ☺️
Sevval Smybgrack o kendi babasının adını koyuyorsa sende kendi babanın adını koy anlaş 😂 bn olsam öyle yapardım oğlumda isim kavgası yapmıştık ama kazanan bn oldum. Eğer ki eski isim olacaksa babamın adını olur başkada isim kabul etmem demiştim. Herkes şok olmuştu 15 gün içinde isim bulmuştuk. 😇😇
rabnaz6822 Smybgrack evet gerçekten koyardım 💁🏻♀️Şaban kadar demode ve dalga geçilebilecek bir isim değil ki 💁🏻♀️Ben çok eski bir isim olduğu için istemiyorum tek sebebi bu 🤭
joki Ayy her sıkıntıyı kadınlar çekiyor ama “kültürümüz” adı altında erkek egemenlik empoze ediliyor. Koymayın o isimleri kızlar. Siz ne hissediyorsanız bebişiniz o isimleri istiyordur, emin olun 😊
Hayat_54 Erenveannesi aynen tatlim katiliyorum. Kaynanam bi ara benim babam la kayinpederimin adini birlikte koysana gibi konusuyodu. Uyanik kari kayinpederiminkini dese kabul etmicem🤔 bende dedim. Istemiyorum. Babam istese bile kabul etmem. Yalandan dedimki bazi kizlar kendi babasinin ismini koyuyor. Gorumcem koyabilir felan dedim😂😂